Vinterjakker 2017 – 33 lækre vinterjakker til kvinder

Er faret vild i vinterjakke-junglen? Så guider jeg dig trygt igennem et stort udvalg af de fedeste looks jeg har fundet.  For hvad byder 2017 på af trends, stilarter og designs i år? Svaret er: En hel masse!

Der er nemlig ikke kun en stil at følge i Danmarks pulserende modebillede. Tværtimod hylder designere verden over individualisme og det gør, at du får lov at slå dig løs. Glem alt om 1930’erne, hvor enhver med respekt for sig selv gik i trenchcoat. I det tyvende århundrede, er man sin egen modeboss!

Mørkeblå Even&Odd frakke som holder varmen

Gå til tilbud på vinterjakke Even&Odd Vinterfrakker - dark blue Gå til tilbud på vinterjakke

Trenchcoat og dynejakke i en – en mode fushion, der er til at forstå!

Om foråret lader man sig ofte forføre at det lækre, storby-klassiske Jackie Kennedy look med den stilrigtige trenchcoat. Men hvad så når kulden trænger sig på?

Even Odd har regnet det ud! Man køber sig da bare en trenchcoat-dynejakke!

Even Odd præsenterer hermed en jakkehybrid, med de bedste dele fra begge verdner. Både tidsløs lækker, feminin og samtidig varm og vandtæt. Kan man ønske sig mere?

Jakken er fremstillet i hardshell, så vind og vejr kan bare komme an. Jakken er nemlig både vandafvisende og holder vind og regn ude. Hardshell-overfladen er desuden forsynet med gode, sikre lynlåse – også i lommerne.

Bæltet i taljen sikre dig desuden en flot figur, når den lårlange jakke kommer på. Dermed kan selv den tykkeste trøje bare komme an, du vil stadig være timeglas-formet.

Samtidig er jakken også lækker næste sæson, fordi looket aldrig går af mode. Den kan nemlig vaskes ved 30 grader, og efter en tørretur på en bøjle, er du sikret næste års jakke.

Så bliv gågadens lækreste (og varmeste) Jackie Kennedy her til jul, med en Even Odd vinterjakke.

Klassisk Vero Moda Marco i dun

Gå til tilbud på vinterjakke Vero Moda MARCO - Dunjakker - winetasting Gå til tilbud på vinterjakke

Du behøver ikke være vild med vin, for at være fristet af Vera Moda’s Marco Winetasting Jakke. Jakken har et enkelt og lækkert design, og du er sikker på at den passer til enhver anledning.

Jakken er fremstillet i kunststof, der sikre dig en lækker, vandafvisende overflade. Jakken kan altså tåle både sne og regn, så en tur på cykel er ingen sag, når du er hoppet i din Marco.

Udover den kvalitetsrigtige overflade, er fyldet også i top. Med 50% fjer og 50% kunstmateriale er du sikret den perfekte ligevægt mellem varm og let.En vinter og sommer-dyne i en, kan man næsten sige – og hvis man er på farten, er det skønt, at det ikke er enten eller.

Jakkens hardshell sikre desuden at ikke en vind kommer ind, det samme gør de lange ærmer og det kropsnærer design. Desuden har jakken adskillige dybe, lækre lommer, så du også er sikret at telefonen ikke ryger på asfalten.

Marco jakken forkæler desuden det detaljeprægede øje, med dets mange tøsede detaljer. Tjek selv. Der er både guldlynlåsen, den congac-farvede bort der går igen på designet og syningerne på ærmerne, at beundre. Køb den allerede i dag.

Rød Vero Moda jakke er stilen til dig

Gå til tilbud på vinterjakke Vero Moda MARCO - Dunjakker - winetasting Gå til tilbud på vinterjakke

Slip din indre ski-chick løs og bevar looket efter du er kommet hjem fra Alperne. Med en dunjakke fra Vera Moda opnår du det helt rigtige ski-sportslook, uden at skulle betale dyre domme i en sportsbutik.

Resultatet er nemlig det samme her. For med Vera Modas Marco dunjakke, får du både looket og kvaliteten, du kender fra sporten.

Jakken er både varm og lækker – med en polyester overflade er du sikret mod vind, vejr og sne. Indvendigt forkæles du desuden med både kunststof og bomuld, så din naturlige kropstemperatur kan reguleres. Smart ikke?

Og det er ikke det hele. For ligesom mange andre sportsjakker, er du også sikret at dine gadgets har et sted at være. Tjek de lækre lommer på fronten af frakken. Smarte, dybe og med en god lukning! Så om det er vanter eller mobilen, har du plads til begge dele. Og med en ekstra lynlås-sikret lomme på ærmerne, så har skibrillerne også et hjem.

Hætten er også stor, og kan gemme på en moderigtig hue eller pandebånd, samtidig med du har den på.

Så glæd dig til at rocke pisterne hele efteråret, vinteren og måske foråret med! Klik dig varm, lækker og sporty allerede nu!

Khujo Margret som olivenfarvet – Fremstå som en militærtøs

Gå til tilbud på vinterjakke khujo MARGRET - Vinterjakker - olive Gå til tilbud på vinterjakke

Gå vinteren i møde med en rå og let vinterjakke fra Kuhjo. Men trods Kuhjo’s model hedder Margret, er der dog ikke meget Dronning Magrethe over den. Tværtimod sparker de igennem med en model, der ikke er for den stille type.

Looket er råt, detaljeret og i militære farver, så vagt i gevær til både sne og regn. Samtidig er jakken fyldt med feminine tiltag, som gør at den passer perfekt til dig der har en rå side.

Du får nemlig det drengede uniformlook med et tøse-touch.

Jakkens vindsikre og vandafvisende overflade gør den praktisk og sporty, og du kan nemt bruge den til en tur på cyklen. Især fordi jakken er suppleret både i bund og i ærmerne med en tyk, lækker ribkant, så vinden holdes ude, når du er på farten.

En bonus derved er også, at vanterne ingen steder rutsjer, for de er sikret en holdeplads. Skøny!

Jakkens hætte er desuden regulerbar og kan både knappes af og på.

Ydermere vælger du selv, om du knapper kraven op, når hætten er påsat. På den måde er jakken ideel, både i godt og dårligt vejr – titter solen frem, knapper du op – kigger regnguden forbi, lukker du bare igen.

Klik dig militær-tøset med en jakke fra Khujo.

Schott NYC læderjakke lavet af det bedste materiale

 Schott NYC Læderjakker - dark brown Gå til tilbud på vinterjakke

Vil du gå vinteren i møde i kompromisløst design? Så lad Schott NYC være din vinterjakke valg for i år – og mange år frem.

For med den lækre læder pilotjakke, de præsentere i år er du sikret et køb der holder. Ikke både hvad angår stil – men også hvad angår slid.

Jakken er nemlig i fantastisk kvalitet, med et facon-syet design og rå detaljer der fuldender looket perfekt. Jakkens grundfarve er en moccafarvet mellembrun, som brydes diskret af chokoladenuancer i form af syninger i en bred bort fra front til rygparti. Derudover har jakken et holdbart og lækkert bælte, og indvendige lommer med plads til både nøgler og mobil. Du slipper derfor et poset look, når jakken er på – faconen forbliver strømlinet.

Derudover er modellen udstyret med en varm krave, lukket med rå bæltehægter, så du er sikret mod vind og vejr.

Foret i jakken består i 100% kvalitets bomuld, så du er sikret at huden kan ånde og at kroppen tempereres naturligt. Ja, Schott har tænkt på det hele. Så klik din vintersæson i gang med et sikkert køb – køb din pilotjakke og vær klar til at gå sneen i møde med stil.

Sort Khujo Munich vinterfrakke

Vinterjakke

Gå til tilbud på vinterjakke

Er du til stilrigtig pels, læder og dunfyld, men er en dyreven? Så har vi her en super lækre jakke fra Khujo Munich, der priser enhver fashionista’s kæledyrshjerte.

Khujo er nemlig eksperter i at fremstille lækre, budgetvenlige jakker der indeholder alle elementer fra modescenen, uden at gå på kompromis med dyrevelfærd.

Jakken er fremstillet af i lækkert vandafvisende dyne-jakkemateriale, inkl. en praktisk, aftagelig hætte i kaninpelskant-look.

Derudover forefindes der lækre dybe lommer, at gemme hænderne i med rå læder-kant med en knappelukning. Så læg du trygt mobilen, nøglerne eller lignende ned når cykelturen går ind. kunstpels naturligvis, så du kan bærer jakken med god samvittighed.

Jakken har en flot, vævet overflade og alle materialer der er anvendt er enten i polyester eller nylon. Så du er både tør og varm, og jakken kan bruges igen og igen uden du skal bekymre dig om slidtage. Varmen kommer fra de tykke lag dun, der dækker din krop fra hals til lænd, og lukker både regn og vind ude.

Og skulle jakken trænge til en opfriskning, er det blot at tage et smut til Renseriet – så er du straks en lækker sild på gaden igen.

Se også den sorte Khujo FELICE vinterfrakke

 khujo FELICE - Vinterjakker - black Gå til tilbud på vinterjakke

 

Ih, kender I ikke det? Man mangler altså gerne en stor varm, bjørne-krammer når man står og venter på bussen i kulden. Hvis du er en sand kitty-punker, har du sikker manglet netop sådan en!

Med Khujo’s Felice vinterjakke, er du krammesikret – du har nemlig den sødeste panda med i lommen! For modsat den almene dynejakke, gemmer Khujo på fede detaljer, du ikke ser andre steder.

Er du ikke bange for at skille dig ud, og gå all in på det nuttede look? Så må du altså slå til og erhverve dig en Felice.

Jakken er lavet 100% bomuld indvendigt, så du er sikret en åndbar og lækker jakke. Samtidig beskytter ydersiden for vind og vejr med dens polyester, og med en smule elastan er du sikret at jakken følger din krop. Hverken for stram, eller for løs!

Men her stopper glæderne ikke – for der er meget mere.

Ud over den lidt for søde bamse-detalje, er der desuden en rå, asymmetrisk lommesæt, der sørger for at tyggegummi, iPhone og høretelefonerne ligger sikket i vind og vejr.

Jakken har derudover en lækker kunst-pels krave, så din panda-krammer holder dig varm helt op til ørene. Og står solen på, kan den knipses af og sættes på igen. Smart ikke?

Lækker Vero Moda VMJODY i sort

Gå til tilbud på vinterjakke Vero Moda VMJODY - Vinterjakker - black Gå til tilbud på vinterjakke

Vera Moda præsenterer hermed årets stilsikre vinterjakke-valg. Med den lækre, enkle og moderigtige dynejakke, er du sikker på at dit overtøj passer til ethvert outfit.

Modellen passer til alle kropstyper, og dens elastiske materiale sikre, at du både kan have en kjole på den ene dag eller en tyk trøje den anden. Og hvem vil ikke gerne have en jakke, der gør du kan vælge ud af hele gaderoben, uden du ligner en sæk kartofler?

Vi er i hvert fald fans!

Jakken er fremstillet i 100% kunstmateriale udvendigt, hvilket sikre dig mod regn, sne og blæst.

Fyldet er desuden 100 % polyester, så jakken er både varm og let på samme tid især fordi den lette forring også gør, at jakken har et usynligt ekstra lag.

Jody-jakken fås desuden i et væld af farver – fælles er blot, at kvaliteten er i top, og du er varm og lækker selv i en kold tid.

Jakkens krave sikre dig desuden at du ikke behøves et halstørklæde. Omvendt kan den lynes ned, og vil lægge sig pænt og flot, hvis solen er på.

Og modsat mange andre vinter-jakker, giver Jody muligheden for selv at vælge hovedbeklædning. Så match op med et lækkert pandebånd, hue eller hat fra vores udvalg her på siden.

Brun overgangsjakke fra Vila Lonar

Gå til tilbud på vinterjakke Vila LONAR - Vinterjakker - mulch Gå til tilbud på vinterjakke

Der er intet som en varm, lækker kop kakao efter en kold tur ude. Med Vila’s Lonar jakke, kan du få lov at tage den med ud. For med deres chokolade-farvede vinterfrakke, er du sikret en mocca-lækker ven i kulden.

Jakken er stilsikker i sit enkle design, og kan klare alt hvad vinteren byder den. Dette skyldes det lækre, tykke dyne-jakke lag som inderst inde er beklædt med et let og fint foer. Dermed er den både varm, helt uden du behøver at frygte en svede tur. Den regulere sig selv, og det kan vi lide.

Jakken er desuden et stilsikkert valg, for den er nemlig uden dikkedar som bælter, snore eller pynte-nitter. Derfor passer den til enhver anledning og til ethvert look.

Du kan derfor være din egen modeguide, og style den akkurat som du selv vil. Skal du være sporty med en sort lækker hue, tøset med en fin baret eller urban med et pandebånd? Valget er dit, for Lonar har ikke påsat en hætte, du skal tage stilling til når du vælger look.

Køb din vinterjakke her i dag og supler med tilbehør der matcher netop din stil.

Blå Pepe Jeans – den perfekte vinterjakke

 Pepe Jeans WYNONA - Vinterjakker - midnight Gå til tilbud på vinterjakke

Opnå det feminine vinterjakkelook let og nemt med en Pepe-vinterjakke. Ofte lægger frygten ved at købe en dynejakke, at man mister sin lækre figur, men gem du de bange anelser væk.

Pepe har nemlig syn for sagen.

Deres lækre bud på sæsonens lændelange-dynejakke er nemlig både varm og tøset på samme tid. Jakken fås i et væld af farver, så det er bare om at vælge den, der passer til netop dig og dit look.

Hætten kan desuden klikkes af og på så let som ingenting, så du er ikke bundet af kaninpelsen hvis solen kigger forbi. Derimod kan du i et snuptag optimere vinterjakken til forårsfin, og det er jo aldrig værst.

Jakken er i small-fit, for at opnå det lækre kropsnærer look, men fantasere du om en vamset sweater indenunder, bør du holde det i mente, når du bestiller. Men mon det er nødvendigt, når jakken er så varm og vindsikker som den er?

Materialet er nemlig i 100% kunststof, så vind og vejr er lukket helt ude sæsonen igennem og lommerne har store, praktiske lynlåse, så der ikke kan sive vand indtil mobilen.

Så lad din dynejakke holde dig tøsefin og varm på samme tid, med en Pepe dunjakke. Bestil allerede i dag.

LTB GOSHIA i stilrigt sort

 LTB GOSHA - Vinterjakker - black Gå til tilbud på vinterjakke

Er du ked af, at lægge forårets lækre hit ”parka-jakken” på hylden? Så er der håb for dig, for trenden fortsætter i næste sæson.

Med Gosha får du nemlig det fede ”tag mig som jeg er”-agtige look i vinterversion. Er det lige hvad du har ventet på, så læs med. For modsat din forårsparka, er vinterjakken her nemlig både varm og vindsikker, trods det lette look. Det har Gosha nemlig bevaret, så du kan beholde følelsen af sommer i en kold tid.

Jakken består af 100% bomuld, men er forret med et lækkert, varmt og tæt stof. Og hatten er ligeledes vinter-optimeret, hvis sneen skulle komme. Viser den danske vinter sig fra den gode side, er det tilmed muligt, helt at knipse hætten af – så kan du også få lidt sol i kinderne!

En anden mulighed er, at supplere med en anden type hovedbeklædning – her har vi nemlig også en masse bud, her på hjemmesiden. Man skal ikke være tvunget ud i en kaninpels, hvis hjertet banker for en blød strikkehue – vel?

Så find dit look og vælg en Gosha vinterjakke i parka look i enten sort eller sand.

Skovfarvet Alpine til udendørs brug

Gå til tilbud på vinterjakke Superdry ALPINE - Outdoor jakke - smoked forest Gå til tilbud på vinterjakke

Er du en af dem, der gerne smider en ekstra trøje på, inden vinterjakken spændes? Eller er du bare fan af en tur i naturen, selv når vejret leger istid?

Så er vinterjakken fra Superdry noget for dig! Modellen Alpine Outdoor lover nemlig, som navnet indikerer, at den er en tur i aplerne værdig. Varm, lækker, tæt og samtidig stilfuld.

Jakken har nemlig indbygget en ultra-lækker og tjekket rullekravetrøje. Så glem alt om tyndt silkefoer og vind ind af ærmerne – det får du ikke her.

Den tykke ribkant går nemlig igen i både halskrave, lændestykke og i ærmerne. Så du kan altså have vanterne sikret, helt uden snore eller andet upraktiske anordninger. De sidder, hvor de sidder!

Samtidig er kjolen også feminin og fyldt med lækre detaljer. Lige fra lækre mønstre i stoffet, flotte lukninger og til den fine kaninpels-look kant, som hætten præsentere.

Superdry logoet er også inkorporeret på en stilfuld måde, så folk ikke er i tvivl om, at her kommer der en jakke i kvalitet. Tøset, sporty og varm! Lyder som et hit? Køb den på siden i dag.

Hvid smuk Nickelson Amoen til dig

Nickelson AMOEN - Vinterjakker - kit Gå til tilbud på vinterjakke

Er du ikke bange for, at skinne om kap med solen i sneen, så er Nickelson dunjakken lige valget for dig. Tør du? Optimer vintergaderoben med et modigt valg, og gå i mod efterårs-farver og praktisk sort.

Nickelson Amoen jakken er en stilfuld, elegant og varm løsning til dig, der vil sikres kvalitet på tidsløs maner.

Jakken består af polyester og er derfor både varm og let på en gang. Skønt, når vejret skifter. Og selvom jakken ser simpel ud ved første øjekast, så er detaljerne mange. Særligt det lækre, glamourøse rygmærke sikre, at folk vil dreje nakken en ekstra gang.

Måske du tvivler, om det hvide look er for usikkert et valg; man ved aldrig om en tur i blæsevejret har sendt mudder op af ærmerne, vel?

Men bare rolig! For med en Nickelson, behøver du ikke bekymre dig – den kan vaskes ved 30 grader, og grundet stoffets uovertrufne kvalitet, vil jakken ikke blive slidt af en tur i vaske maskinen.

Så lad praktisk vintertøj og is-dronningens elegance gå hånd i hånd, og bestil din nye vinterjakke her i dag. Du vil ikke fortryde med en Amoen i skabet.

Guess RYANA med et pink puds

 Guess RYANA - Vinterjakker - sable Gå til tilbud på vinterjakke

Er det en sneleopard, der står og bladre tøjstativet igennem? Nej, det er vist bare en lækker tøs i en vinterjakke fra Guess.

Men med ovenstående skønhed af en dunjakke, kunne man tage fejl. For med en Ryana, opnår du et lækkert, isklart vinterlook, som både er stilfuld og feminint. Kig selv. Den smukke, hvide krave i kaninpels-look er lige til at putte sig i – og med den dunede, kropsnærer jakke dertil, er du varm fra top til tå.

Jakken er faconsyet, og smyger sig elegant til din krop. Så frygt ikke for et kikset oversize-vinterjakke look, hvis du hopper på denne model fra Guess. Den er både varm, lækker og let på samme tid. Du kan derfor både kan holde varmen, uden du behøver at bekymre dig, om svedskjolder under armene, hvis solen kigger frem.

Ud over dens elegante hvide farve, er der glamour at hente i knapper og lynlåse – disse er nemlig forgyldte og lyser derfor prægtigt op i det hvide landskab. Og skulle der komme en plet på, kan jakken sagtens ryge en tur til vask, så du kan kaninhoppe dig ud i kulden.

Køb jakken her og suppler med tilbehør, vi har sikkert noget for dig.

Lækker frakka fra Patrizia i dun

 Patrizia Pepe Dunjakker - sheer beige Gå til tilbud på vinterjakke

Vinteren er over os, men hastige skridt. Men det behøver ikke, at betyde tunge uldfrakker og rædsomme dynejakker, der får en selv langrendsløbere til at stikke afsted over pisten.

Næ nej! Er du forfalden til det rå og simple, kan du nu stadig holde dig varm uden kompromis Det har Patrizia Pepe nemlig sørget for, så du slipper for at agerer grå mus, bare fordi vejret gør.

Med deres Sheer Beige eller Sheer Black biker-dunjakke, får du det hele. Både en jakke der kan tåle vind og vejr – men også en jakke, der er moderigtig og kropsnær i din facon.

Jakken består af polyamid, som sikre dig varme fra top til bund, og en let fornemmelse af forår. Biker-looket suppleres desuden via lommer med lækre lynlåse, så dine nøgler og telefon er sikret ly for regnen.

Vigtigst er dog, at jakken har et look, som man ikke tager fejl af. Fronten er nemlig fyldt med lækre detaljer – særligt den skrå lynlås i asymmetrisk stil, går ikke uset forbi.

Hvis du er fristet? Så anbefaler vi, at du supplere din nye Pepe-jakke med et par af vores mange støvler, vanter og halstørklæder. For en ny jakke, kan jo altid bruge en makker, ikke?

Kik forbi, når jakken er lagt i kurv og bliv forført – vi har vinterlækkerier for enhver smag.

Flerfarvet vinterfrakke fra Stefanel

Gå til tilbud på vinterjakke Stefanel Vinterjakker - marine/gelb Gå til tilbud på vinterjakke

Stefanel er vinterjakken, for dig der ikke er bange for det skæve look, lækre materialer og en snert af diskret humor. For deres uldjakke her, ligner ikke din gængse dunjakke, du vil se i hobetal efter en times gåtur på strøget.

Her får du en elegant og funky jakke i en skøn sammensætning af kvalitets-materialer, i et hipt farvemix. Der er ingen grund til at sparer, for trods det lette look, er jakken varm.

Den indeholder nemlig uld, polyamid og akryl. På den måde er du sikret at din frakke er både åndbar og varm på samme tid. Frygter du at ulden kradser, kan du dog roligt slappe af – for jakken har nemlig et let polyester-foer, som ligger silkeglat mod din hud. Og det er vist at foretrække, når årstiden skifter, så du slipper for krads og kløe.

Jakken kan bruges både til kjole, jeans og nederdel – for med det oversize look, er der ingen bestemt stilart du skal indordne dig efter.

Samtidig er jakken kort og med tre-kvrt ærmer, så du selv kan vælge om du vil have en jakke udenover, eller en stram croc-top på inden under.

Så lad dig inspirere af den alsidige Marine/Gelb-sag og klik den hjem i dag.

Icepeak Judie i deres bedste form

Gå til tilbud på vinterjakke Icepeak JUDIE - Outdoor jakke - dunkel braun Gå til tilbud på vinterjakke

Er du ved at planlægger årets skitur, har vi jakken til dig, der ikke er bange for mange timer ude i kulden.

For med Icepeak’s nye skud på stammen, er du beredt til selv den hårdeste pist. Jakken er nemlig varmere end varm med dens uovertrufne hardshell design. Hele tre lag får du, så bliver det første gennemblødt efter et styrt, tager det næste over – og forfra igen!

Det er næste umuligt, at du skulle kunne få vinden at mærke med en Icepeak! Og det er en trøst, når man kan se vinden i træerne. Men med en tosidet lynlås slipper der ikke et eneste snefnug ind- det er der garanti for.

Derudover er din hals også taget i betragtning, da jakken skulle designes. Et let offer for sne og fugt der giver forkølelse og træk. Men ikke med en Judie-jakke, for her er kraven udstyret med en foret kindbeskytter, samt en hætte du kan regulerer efter behov.

Så når du har overstået dagens dont, kan hætten altså knappes af og du kan få lov at køle ned i et tempo, der passer kroppen.

Derudover har jakken som bonus et væld af lommer, så både skikort, skibriller og nøgler har et sted at være, når du har øjne på pisten. Smart og praktisk.

Er du beskyttet korrekt mod kulden fra nord?

 The North Face SUZANNE - Outdoor jakke - outer space blue Gå til tilbud på vinterjakke

Vil du sikre dig en varm vinter, uden at gå på kompromis med det feminine look. En frakke fra Nort h Face er svaret på dine bønner.

Deres feminine, lange dunfrakke i modellen Suzanne har det hele. Du får både en varm, vindtæt og åndbar jakke, som gemkender North Faces stil i alt fra sportsjakker og herre-dunveste, men uden du behøver at se praktisk og klodset ud.

Jakken her er faconsyet og vil derfor smyge sig let om din krop, for en feminin form. Samtidig er jakken udstyret med dybe lækre lommer, der sikre dine sager et ly for regnen og en justerbar hætte, så du kan få det som du ønsker.

Vigtigst af alt er, at jakken er kraftigt forret, af vandafvisende materiale og vindtæt i en grad, der sikre at du kan bruge den hele sæsonen igennem.

Så kig de forskellige farver og vælg den der passer netop til dig, så du er klar til is og slud. De er alle elegante og sporty i en, så måske du får svært ved at beslutte dig.

Klik dig til en succesfuld skitur, cafetur eller cykeltur – den alsidige Suzanne-model går til det hele.

Beskyt dig mod kulden med en blå dunfrakke – North Face har løsningen til dig

Gå til tilbud på vinterjakke The North Face SNOWLEOPARD - Dunfrakker - outer space blue Gå til tilbud på vinterjakke

Du kender sikkert allerede North face og dets gode rygte – ikke sandt? Men tit får man som kvinde tanken, at det er rent sportstøj uden et gran af feminin styrke Og det er her, vi går fejl. For se bare her – du kan få begge dele.

Med en Snowleopard er du ligeså rap og elegant som dyret selv, for North Face sørger for at du moderigt, er forberedt til selv den hårdeste pist.

Jakken er nemlig varmere end varm med dens uovertrufne og vindtætte design. Hele to lag får du, så bliver det første gennemblødt efter et sne-styrt, tager det næste lag over – forkølelse er ikke velkommen.

Det er næste umuligt, at du skulle kunne få vinden at mærke med en Snowleopard! Og det er en trøst, når man kan se vinden i træerne eller den mørke sky over cykelstien. Men med både knapper og lynlås slipper der ikke et eneste snefnug ind- det er der garanti for.

Så glem alt om det praktiske herrelook, når du vælger en kvalitetsjakke fra North Face.

Køb den i dag, og opgrader gaderoben til de kolde måneder med vinterudstyr fra vores store udvalg af lækkerier.

Sølvfarvet dunfarvet fra North Face – Metropolis

 The North Face METROPOLIS - Dunfrakker - metallic silver Gå til tilbud på vinterjakke

Banker dit hjerte for storbyens metropol, cafeture, en tur på museum og shopping i massevis. Og vil du ikke gå på kompromis, selvom vejrudsigten lover sne og slud?

Så overvej, om du bør invistere i en Metropolis fra North Face, som årets vinterfrakke. Du får alle mærkets lækre fordele i kvindelig indpakning.

Praktisk, åndbar, vandtæt og varm, men samtidig også smuk, lækker og feminin. Så er der da ikke et øje tørt, når man kan se ordentlig ud, mens man holder forkølelse for døren.

Du får nemlig en lækker kvalitets dunfrakke, som går perfekt til både jeans og lange kjoler – og med to moderigtige farver at vælge i mellem, er det bare om at slå til.

Jakken er i nylon, har en tæt og kropsnær udformning og er både varm og let grundet kunststoffets dobbelt-virkning og det lækre fyld. Du får nemlig både dun og fjer, fordelt i bløde, tynde lag så jakken hverken buler eller driller, når der ryger en ekstra trøje på indenunder.

Så hvad venter du på? Bliv den varmeste, lækreste og mest stilsikre metropol-pige i byen, og klik din nye frakke hjem inden næste shoppetur. Måske ekspedienten bliver misundelig – men må du jo lige stikke hende linket, ikke?

Mørk mountain hardwear Nitrous dunfrakke

 Mountain Hardwear NITROUS - Dunfrakker - dark rasperry Gå til tilbud på vinterjakke

Er du træt af, at ordet ”praktisk” ofte går hånd i hånd med kedeligt, så forstår vi dig godt.

Det samme gør Mountain Hardwear, som gennem flere år har sikret at udeglade piger, absolut ikke er grønne spejdere. Næh nej. Der er ingen undskyldning for at vælge sort eller grå.

For i år gør det igen – se selv. Den super lækre, varme og vindtætte vinterjakke Nitrous er nemlig et feminint bud med spark i.

I farven Dark Rasberry, går du ikke ligefrem i et med de grønne træer i skoven. Den er tøset, den er pang – den er kvalitet og feminin! En hindbærfarvet drøm, og så er den tilmed sporty.

Så undgå at falde i kedelig kategorien, og hold dig varm med den dobbelt isolerede dunjakke.

Der er oven i hatten tovejs-lynlås, så du er ekstra sikret mod vind, og en hætte du selv kan regulere.

Kraven er tilmed med kindbeskytter og ekstra for – så halsbetændelsen kan godt pakke sammen, ligesom rygtet om spejder-looket.

Klik dit udendørs liv sejere og smid lidt pangfarver ud i gadebilledet. Bestil din Nitrous jakke i dag og byd vind og vejr velkommen.

Topshop giver dig frakken du ikke kan modstå

 Topshop Frakker / klassisk frakker - grey Gå til tilbud på vinterjakke

Er din indre Kelly, Brenda eller Donna stadig i live? Så slip endelig hende ud, og vælg en vinter-frakke, som er taget ud af Beverly Hils 90210. For 90’erne er tilbage og Top Shop gør det nemt for dig at genopleve magien.

Med den lækre, oversize jakke i modellen ”grey” er du klar på vinterens vejr, samtidig med at du holder det hot. Jakken er i henholdsvis polyester og uld, så du er sikker på at holde varmen, trods den virker meget let i designet.

Den åbne halsudskæring giver et råt look, og gør det meget fleksibelt at style jakken alt efter vejr. Byder dagen på en cafetur i solskinnet, kan du lade den stå – men er der regn på vej, er der rig plads til et tørklæde, eller måske endda en cirkelskarf til sneen.

Det oversize look gør også at jakken holder helt til foråret, da du i den kolde tid kan supplere med en tyk trøje, og lade den stå åben i foråret med en sød kjole indenunder. Så få mest muligt ud af dine penge, og stræk jakken en ekstra sæson, ved at vælge Topshop.

Så er der måske også råd til lidt tilbehør? Kig på siden og bliv fristet.

Helt sort new lisa – fås kun hos Zalando

Gå til tilbud på vinterjakke ONLY NEW LISA - Frakker / klassisk frakker - dark grey melange Gå til tilbud på vinterjakke

Er du en ny-klassiker i modebilledet? Ellers kan du nemt blive det, med en ny vinterfrakke fra Only. De lancerer her i år modellen New Lisa, og hvad det navn betyder, er ikke så svært at gisne om.

For den lækre frakke er nemlig på tidsløs og klassik, men med et moderne twist.

Pasformen er smuk og elegant, og med et bindebånd i taljen. Den ligner jo 60’ernes trenchcoats – hvis ikke det var fordi, at jakkens krave tilføjer en skøn detalje.

Den feminine buede vælving lægger nemlig op til, at du kan bruge jakken på selv de koldeste vinterdage. Ikke noget med dun og tunge trøjer, et vip med kraven og du er varm!

Jakken er desuden fremstillet i bomuld og polyester, og du undgår dermed lugten af våd uld, når den danske regn kommer forbi. Jakken tørrere derimod let og nemt, og du slipper for at skulle bekymre dig. Og bliver den beskidt, er en kemisk rens en billig investering, der forlænger levetiden en hel sæson.

Så tøv – Only udbyder en væld af farver i denne ny klassiske jakke, og du vælger selv dit look. Du bliver varm og feminin lige meget hvad.

Bestil din jakke på siden i dag.

Kunne du bruge strik? Så prøv en fra Ivko

Gå til tilbud på vinterjakke Ivko Frakker / klassisk frakker - marine Gå til tilbud på vinterjakke

Hvem siger at vinter-frakken ikke kan være det, der sætter glamour på vinteren? At den skal være praktisk, i mørke farver, fyldt med lommer – og værst af alt: kedelig!

Det er i hvert fald ikke Ivko – for med deres bud på årets striklejakke, er der fest i gaden!

Tør du være med? Du kommer til at skille dig ud med stort S og give den kvindeligt gas med kæmpe K.

Jakken er nemlig smuk og nyskabende med dens unikke look. Faconen er asymmetrisk og længden af jakken sikre at du er varm, selvom jakken er let.

Den uld og nylon-fabrikerede jakke er udstyret med et smukt blomsterprint, der minder om broderier fra en svunden tid. Jakken har desuden en høj halslukning, og er forsynet med en knappe-hægte, så du undgår vind.

Detaljerne er uendelige, og du er sikker på at dit look vil kunne ændres radikalt, med et enkelt klik. Snyd ikke dig selv for at klikke hvert et billede igennem, så du får set de fine motiver, for der gemmer sig en sikkert en overraskelse eller to.

Så afliv rygtet om den kedelige jakke, og bestil din Ivko jakke – du bliver den smukkeste vinterblomst i snelandskabet.

Naf naf byblue i blåt blæk

Gå til tilbud på vinterjakke NAF NAF BYBLUE - Vinterjakker - ink blue Gå til tilbud på vinterjakke

Er der en snert af snedronning gemt i dig, så glæd dig til at købe din nye vinterjakke her hos os.

For med Naf-Naf er det muligt at udleve den ultimative tøsedrøm, og samtidig holde dig varm.

Deres By Blue jakke kombinere nemlig de lækre elementer af en lang, eventyrlig vinterkåbe og en rap lækker og moderne jakke. Og så i den lækreste blå farve.

Med den fløjsbløde pelskrave og foer, er din krop forkælet fra inderst til yderst med de fineste dun. Du er med andre ord varm som en sneleopard, og så er det tilmed med stil.

For jakkens snit er kropsnært og chickt – og ikke mindst fyldt med diskrete detaljer for et luxuriøst look. Jakkens fine foer titter nemlig både frem i bund og ærmekant, og matcher jakkens brede krave af tyk, lækker pels.

Derudover er jakken forsynet med lækre dybe lommer i hver side på fronten, lukket trygt og sikkert med sølv lynlås. Samme lynlås går igen i jakkens lukning – et asymmetrisk skrå-lyn, som man ikke ser på den almene jakke.

Naf-naf er desuden dyrevelfærdens vogter, så frygt ikke for kaninerne. Jakkens pels er nemlig 100% kunstig, og derfor kan du erhverve dig den med god samvittighed.

Klik dig vinterklar i dag!

Only Onltrick kan give dig så god en vinterjakke som denne

 ONLY ONLTRICK - Vinterjakker - black Gå til tilbud på vinterjakke

Så lurer vinteren derude, og Only er som altid på pletten med en lækker og moderigtig model! Only har nemlig taget den klassiske læderjakke med ribkant, en let hætte og et råt look og lavet den om. 1-2-3 og læderjakken blev til en dunjakke, men med samme look!

Jakken består af 100% kunststof, og er derfor både vandtæt og varm når du skal ud på cyklen, eller bliver overrasket af en regnbyge. Den er desuden udstyret med hele tre sæt lommer – så både pung, mobil og høretelefonerne har et sikkert sted at ligge. Perfekt hvis det står på sne og slud.

Udover de lækre lommer, er jakken udstyret med en varm krave og en lækker hætte, som du kan klikke af og på. Så hvis solen titter frem, er det nemt at få sol på kinderne. Hætten kan foldes sammen, og puttes i håndtasken – den fylder nemlig ingenting.

Som en herlig bonus, er jakken desuden vaskbar – ved 30 grader i vaskemaskinen og en tur på bøjle, kan du nemt få jakken ren efter en tur i skoven. Er det ikke bare smart?

Så med pengene sparet på renseri regningen, kan du jo bruge pengene på noget noget lækkert vintertilbehør.

Denne vinterfrakke holder dig tør

 Superdry Vinterjakker - navy marl Gå til tilbud på vinterjakke

Hold dig vintervarm med en sporty og lækker jakke fra Superdry.

Jakken er i en super kvalitet, og har mange fede detaljer – så selvom vejret er gråt og kedeligt, behøver du ikke være det.

Jakken er lavet i et skønt vandafvisende materiale, som sikre at al regn og sne holdes ude. Derudover er den kraftigt foret eftersom at Superdry ved godt at den danske vinter ikke er for tøsedrenge. Derfor har de også sikret en lukning på jakken, der er til at forstå.

Du får både en lynlås der går helt op under hagen, og smarte hægter for en ekstra vind-sikring. Lynlåsene går desuden igen i jakkens dybe lommer, så dine vanter og mobil ikke skal frygte for at ryge en tur på isen, når du er på farten.

Skønnest af alt, er dog det lækre, hvide lamme-kunstpels som jakkens indre er beklædt med. Du vil føle, du lægger i den lækreste himmelseng – selv i frostgrader.

Stadig bange for at fryse, så frygt ikke. For er den varme pels ikke nok, har Zalando også et bredt udvalg af handsker, huer og tørklæder. Klik forbi det store udvalg, og suppler gaderoben til sæsonen.

Superdry giver dig en vinterfrakke i en flot farve

 Superdry Vinterjakker - demi berry/navy Gå til tilbud på vinterjakke

Er du til hot pink – så lad Superdry holde dig hot vinteren over i en lyserød vinter-frakke!

Som altid har det moderigtige mærke nemlig skabt en sporty jakke, som både er toptøset og praktisk.

Du får intet problem med at holde varmen med stil. Jakken er nemlig i de lækreste bløde dun-bølger, og samtidig kropsnær i dens design. Og den er pink! Pink, med pink på! Du går ikke uset forbi her.

Selv jakkens lynlås og regulerbare hætte er nemlig i den lækre bærfarve, så dit look bliver gennemført og cool. Generelt er designet spækket med detaljer – tjek fx de skrå lommer og de indbyggede vanter, som sikre at du ikke behøver at tage vanter af og på.

Du har nemlig fingrene fri til at skifte musik på mp3-afspilleren, eller finde buskortet frem. Det er da smart, især hvis mobilen ringer og skal fiskes fri – men med jakkens sidelommer har du den heldigvis lige ved hånden.

Så er du ikke bange for at gå vinteren i møde med pang, så slå til med en vinterjakke fra Superdry – Og er du bange for alligevel, at fryse fingrene, er der råd. Jakken kan nemt supleres op med et par ekstra handsker fra hjemmesidens tilbehørs-afdeling. Kig forbi og bestil i dag.

Få en flot Even&Odd i sort

Gå til tilbud på vinterjakke Even&Odd Vinterjakker - black Gå til tilbud på vinterjakke

70’ernes ruskindslook er tilbage på mode, og du kan være med. Med Even Odd’s opdaterede retro-jakke, er du sikker på at være både varm og hip til vinter.

De har cuttet lidt af længden, for et cool look og tilføjet et rocker-råt bælte der giver kant.

Ud over det smørbløde ruskindslook på jakkens yderside, så er dit indre også forkælet med det lækreste foer. Rulams-looket går nemlig igen både i kraven, ærmerne og på jakkens inderside. Du er varm som en ny-op hældt kop kakao, selv når frosten tager til.

Ud over den fine krave, har jakken andre fine detaljer, som er værd at sætte pris på. Især de tætlukkede lommer, vil blive en kær ven til nøgler og mobil – sikkert og varmt vil de være, når du er på farten.

Og skulle uheldet være ude, og jakken bliver beskidt, er redningen kun en tur på renseriet væk.

Du er nemlig så heldig, at den tåler kemisk rens, så du behøver ikke at fortvivle hvis den får et lag mudder. Skønt og praktisk, hvis den skal holde hele sæsonen. Og det skulle den gerne, ikke? Og hvis du mangler lidt ekstra til at peppe 70’er looket op, så har vi både støvler og tilbehør fra samme tidsperiode. Så kig forbi, og fuldfør dit vinteroutfit allerede i dag.

Læderjakke fra Maze Erie

Gå til tilbud på vinterjakke Maze ERIE - Imiteret læderjakke - black Gå til tilbud på vinterjakke

Er du til det rå look, behøver du ikke lægge rock-mentaliteten på hylden vinteren over. Maze sørger nemlig for, at du kan gå julen i møde med din sædvanlige stil med jakken Erie.

Jakken er udført i et autentisk læder-look, med et kunstpels foer og flotte detaljer.

Foret er af skøn kvalitet, og vil holde dig varm selv i hård frost. Du er nemlig så heldig, at jakken er udstyret med en krave og en kropsnær facon, der gør at ikke en vind kan slippe ind.

Så lad trygt forårets læderjakke-trend fortsætte en sæson endnu, selvom den står på sne i vejrudsigten.

Ud over den varme krave, har jakken også sikret dine nøgler og mobil et varmt sted at overvintre. Jakken har nemlig fine lommer, med plads til det hele og en fed lynlås at lukke dem i med.

Lynlåsens design går desuden igen i jakkens primære lukning. Den består nemlig af en skrå og asymmetrisk lynlås, som man kender fra bikerjakkens sædvanlige stil.

Grundet materialets lækre kvalitet, kan den desuden klare vind og vejr – og bliver den beskidt, så er du sparet besværet med at vaske den. For jakken her har allerbedst af en kemisk rens på renseriet. Nemt og smart. Så behold rock stilen og køb din Erie-jakke i dag!

Only Onllawly kan give dig denne læderjakke i sort

 ONLY ONLLAWLY - Imiteret læderjakke - black Gå til tilbud på vinterjakke

Er du ikke til tunge dynejakker eller dullede uldfrakker, så har Only en let og rå vinterjakke til dig. For med inspiration forårets læderjakke-mode, har de skabt en cool vinter-version.

Så leg det stadig er solskin, men hold varmen samtidig – for jakken her er nemlig klar til at kæmpe mod sne og slud.

Med den lækre, bløde krave og det fløjlsbløde foer, vil den holde dig varm indtil frosten sætter ind. Samtidig har jakken en kropsnær og feminin facon, så du stadig kan se godt ud i en kold tid.

Den er desuden også regulerbar, hvad angår hætten. Så hvis du ikke er færdig med din rå bikerjakke til foråret, kan hætten nemt klikkes af og puttes i håndtasken. På den måde kan du selv styre dit look, og fx kombinere den med en rå strikhue eller en street kasket, når solen kommer frem.

Det smarte ved jakken er desuden, at den nemt kan vaskes efter 30 grader og max krymper 5%. Så hvis den er blevet beskidt i løbet af vinteren, så giv den en tur og du er klar til 2017 med samme look.

Det er da smart! Så køb din vinter og forårsjakke i en – klik din Only makker hjem i dag.

Denne skijakke i blå fra Twintip kan blive årets hit

 TWINTIP Skijakker - dark blue melange/black melange Gå til tilbud på vinterjakke

Er du klar til en tur på pisten, i skoven eller telttur i vildmarken?

Twintip’s nye vinterjakke vil holde dig varm, lige meget hvad din plan er. Den er både vind, vand og kuldesikret i en grad sjældent set på markedet.

Jakken er fremstillet i 100% kunststof, og med et væld af detaljer. Tag fx blot det vandtætte overfladebehandlede ydre, kombineret med det åndbare foer, som vil holde din krop tempereret perfekt i både aktivitet og hvile.

Du kan også regulere både hætten, samt kraven med kindbeskyttere og jakkens lukning. For hos Twintip får du både en lynlås der dur, og en afskærmer, så den ikke ryger op og i.

Jakkens sømme er desuden sammentapede, med regulerbare snorer og velcro, så du kan indstille jakken løbende efter dine behov.

Gennemtænkt, praktisk og smart – helt uden at være kedelig. For jakken har udover de mange fordele også et lækkert og moderne design.

Få det look du ønsker med den stilsikre blå og sorte – eller spring ud i en street neon-version. Det er op til dig. Du bliver i hvert fald holdt varm og moderigtig uanset valg.

Klik dig selv vinterklar og cool i dag med en jakke fra Twintip.

Dejlig skijakke der skiller sig ud

Gå til tilbud på vinterjakke Oakley BRAVO - Skijakker - turquoise Gå til tilbud på vinterjakke

Vil du være regnbuen på pisten? Glem alt om en kedelig jakke med Oakley Bravo’s bud på årets ski-look.

Deres lækre kvalitets-materialer er nemlig fremført i fede neon farver, så du er klar til at skinne i sneen.

Jakken er fremført i et unisex-design som både er kropsnært og feminint, men uden at snære. Der skal nemlig være plads til bevægelse, når du er på farten.

Derudover er jakken perfekt til sport pga. dens fantastiske samsætning af åndbart foer og vandtæt ydre. På den måde er du sikret, at du holdes varm og tempereres perfekt.

Samtidig kan jakken reguleres efter netop dine behov. Med en justerbar hætte, snorer i sømmene, velcro ærmer og lynlåse kan du designe jakken til din krop eller aktivitet.

Jakken har desuden også en væld af lommer, så både ski-kort, ski-briller og mobil er sikker, når du er i gang med pistens farefulde stunts.

Som en ekstra bonus, gemmer denne model også på en smart anordning til dine høretelefoner. Så er du til musik i sneen, sikre Oakley at du får den fulde oplevelse uden problemer.

Så klik din skitur federe med et regnbue lyn i dag. Bestil din jakke hjem med et enkelt klik.

 

Generelt om valg af vinterjakke

Men vi indrømmer: Det gør det jo faktisk også temmelig svært, ikke sandt d’damer? For hvad er det så man skal vælge?

Er du på jagt efter en hip dunjakke med lækker pelskrave, som jager kulden på vej? Eller er det en let uldfrakke, så nytårskjolen pakkes ind på elegant vis? Måske er du endda på udkig efter en praktisk og lækker skijakke, når pisten skal bestiges i vinterferien? Eller noget helt fjerde?

Hvis du ikke ved det, er der i hvert fald håb for dig. For med det enorme udvalg, kan du ikke gå gennem vores digitale hyldemeter af jakker, frakker, kåber og veste uden at blive fristet. Det er der statsgaranti på! Vi har forsøgt at finde noget for enhver smag, enhver pengepung og for enhver stil!

Men-men-men, er du stadig på herrens mark, får du en hjælpende hånd, inden du begiver dig ud i at vælge. Vi præsentere hermed vores guide til årets vinterjakke trends, så du er klædt på til en tur i jakkejunglen:

[Og skulle du ramme denne artikel i foråret, så se i stedet vores kæmpe guide til forårs- og sommerjakker]

Guide til de forskellige jakketyper

Dunjakken

Nok den allermest kendte vinterjakke-type, og med god grund. For hvem drømmer ikke om at spendere vinteren omfavnet af bløde dun, når kulden tager til?

Men bare rolig – bare fordi dette er din favoritjakke, betyder det ikke, du falder ind i mængden. Zalando har både korte, rappe dynejakker med lækker kaninpels-kraver for det girly look – og her lokker især Only med et væld af varianter til en pris, der holder.

Er du mere til den lange, feminine variation er den også repræsenteret. Lige fra den klassiske Esprit med taljebælte til den luxuriøse Schöffel.

Dunjakken er smart fordi den er vandafvisende, varm og samtidig trendy – og fås i så mange designs, farver og fyldtyper, at du ikke kan undgå at finde mere end en favorit. Kig vores dunjakke kategori, og mærk varmen.

Læderjakken

Til dig, der er glad for forårets læderjakke-trend, er det gode nyheder. Den fortsætter nemlig en sæson endnu, og Zalando er opdateret. Hvad med en skøn sag fra Maze? Eller er du mere til det klassiske med et twist? Så har Even&Odd også sørget for et værdigt bud!

Læderjakken er fed, netop fordi den er så rå – og du kan derfor blive lige den type, du vil. Den kan enten give den feminine, pudderfarvede kjole et maskulint spark – eller komplimenterer et par allerede hardcore militær-chinos for et rock’n’roll look.

Du skal ikke være for kuldskær, hvis du er ude i en læderjakkemodel, så sørg for at vælge en med foer eller køb en lækker cardigan med, hvis du vil være sikker på en lun vinter.

Ski-jakken

Hvem siger, at praktiske jakker er kedelige jakker? Det gør vi hvertfald ikke og vi synes at Zalando har nogle gode bud på hvorfor de ikke skulle være kedelige. Vi har nemlig fundet sæsonens absolut lækreste designs, hvad angår ski-jakker.

Helt fra den stilsikre sorte North-face til den top funky G.I.G.A DX. Fælles for dem alle er, at de har alverdens lækre features. Så skal du enten på trekking i Alaska, på snowboard tur til Østrig eller bare er glad for en tur i skoven, så slå til her.

Flere af jakkerne er nemlig med hardshell og åndbart, som sikre dig ideelt mod vind og kulde. Ofte kan hætterne også reguleres, sømmene er med velcro og snore-træk og du får et væld af smarte lommer. Så har du brug for plads til skibriller, landkort eller første-hjælps kit på din tur, er det ingen sag. Så kig forbi vores out-wear jakker, hvis du satser på en længere tur ud i frosten.

Uldfrakken

En klassiker! Uldfrakken er nemlig topfeminin og er især passende for dig, der trods sne og kulde gerne hopper i en kjole eller nederdel.

Derudover er uldfrakken skøn og varm – det eneste der kan være en kende upraktisk, er en god regnbyge, som kan gøre frakken en smule tung. Heldigvis er det dog sådan, at de faktisk efter en tur på bøjle genfinder både form, look og lethed.

Så tøv ikke – Zalando har nemlig et hav af lækre bud på denne tidsløse tøse-klassiker! Tag fx en lækker frakke fra Wales eller en rå sag fra More & More.

Alt det andet

Ja, hvad skal det nu sige? Jo, som nævnt allerførst, så kan ordet ”vinterjakke” ikke rigtig kommes i en kasse. Så du er garanteret, at hos Zalando har de en masse rå, kreative, flotte, specielle og finurlige bud, som vi ikke rigtig kan placerer. Så det vil vi lade dig om – du finder både kapper, kåber, hætte-løse uldcardigans med lynlås og broderede knælange uldkjoler, der ligeså godt kunne passe på kategorien.

Så hold øjnene åbne!

Det var de 5 kategorier? Blev du klogere?

Eller føler du bare at halstørklædet har strammet et ekstra fristende greb, nu hvor alle muligheder er åbne?

Så slap af, min pige. Lav du dig en kop varm kakao, og blænd op for en omgang tøsemusik mens du ser dig om. Det er jo en fornøjelse, at udvide gaderoben, ikke sandt?

Og for resten – nu hvor du er i gang med at shoppe vinterudstyr, ikke? Så anbefaler vi at du tager et smut forbi et par kategorier, inden du går til kassen. For var der ikke noget med, at du manglede et par vanter til at supplere dunjakken med? Eller en fin strikkehue, i samme farve som uldfrakken? Det mente vi nok. Så husk at kig forbi tilbehør og sko-afdeling, inden du bestiller.

Vi ønsker dig en god start på sæsonen, og håber du bliver glad for din nye jakke.

 

Skriv et svar