Vælg en deodorant, der er god mod huden

Deodorant er noget vi alle bruger, men for mange af os tyer til at købe den billigste i supermarkedet. Læs mere i denne artikel om hvorfor du skal vælge en deodorant, der både modvirker svedlugt, men som samtidig er god ved din hud. Den nye Aurelia deodorant fra Matas er godt bud på en deodorant, der opfylder begge krav.

Deodorant er noget alle bruger i deres daglige morgentoilette, men tænker du nogen sinde på om du har valgt den rette deodorant? Eller køber du bare den billigste deostick eller -spray i dit lokale supermarked? Måske er du mere kvalitetsbevidst og køber deodorant i samme highend brand som din parfume? Vi vil her hos Mode til piger gerne slå et slag for at du vælger med omhu, hvad du smører eller sprayer på den meget følsomme hud i dine armhuler.

Mange danskere lider af allergier og alligevel sprayer vi gerne den meget følsomme hud under armene med billig og kemikalierfyldt deodorant. Det giver ikke mening i en tid, hvor vi på alle andre områder har stor fokus på bæredygtighed og allergivenlige produkter.

Aurelia deodorant Matas er en helt ny deodorant på markedet i Matas’ nye Aurelia Probiotic-serie. Det er hverken en stick eller spray, men derimod en creme, man med en fingerspids smører under armene og i det øjeblik cremen rammer din hud, får den pudderkonsistens, som du forsigtigt fordeler i hele armhulen. Der skal kun  en lille smule til og en dåse med 50 ml. kan holde i op til et halvt år.

Deodoranten er særdeles effektiv i forhold til at undgå svedlugt, men er ikke baseret på kemikalier eller kunstige tilsætningsstoffer. Tværtimod er den baseret på planter, heriblandt antimikrobiel pilerod og ren kaolin. Aurelia-deodoranten er helt usynlig, men virker hele dagen uanset hvor travl og aktiv din hverdag er. Den absorberer på en naturlig måde din sved, bevarer hudens tørhed og virker derudover også bakteriehæmmende. Af andre ingredienser kan nævnes sheasmør, der på en mild måde holder huden fugtig, men stadig tør. Tea Tree-olie, eukalyptus og pebermynteolie har den bakteriehæmmende virkning og duften kommer fra lavendel og bergamotte.

Probiotika – oplev selv virkningen

Aurelia-deodoranten fra Matas er som nævnt en del af Aurelia Probiotic-serien. Serien blev lanceret i 2013 og har siden vundet over 70 priser. Det er med andre ord en gennemtestet og kvalitetsmæssigt velfunderet serie. Udover deodorant kan du også få et stort udvalg af andre hudplejeprodukter. Og det hele kan købes hos Matas. Enten i én af deres mange fysiske butikker, eller på deres webshop på matas.dk.

Probiotika beroliger de såkaldte immuntriggere i din hud. Stress, forurering og alt hvad din hud ellers bliver påvirket af i hverdagen overbelaster nemt disse immuntriggere og påfører skade til cellerne i huden. Probiotikaen modvirker netop dette og sætter gang i huden egen reparation og genopretning af celler.

Skriv et svar