Tube tørklæder

Tube tørklæder


tuu1

Gå direkte til tube tørklædet her →

Der findes mange forskellige former for tørklæder, men nogle af mine favoritter må siges at være tube tørklæder. Man kan få dem i alle mulige forskellige udgaver, og jeg har prøvet at tage nogle af dem med til dig i dag, så du kan kigge nærmere på dem, og se hvad du selv siger til dem. Jeg elsker dem, men det er jo ikke sikkert, at du også gør det. Der er i hvert fald fire stykker her, som du måske kunne falde for. Gør du det, og vil du gerne se nærmere på dem, så klik på det link, som du finder lige under billederne.
tuu2

Gå direkte til tube tørklædet her →

Så kan du også komme ind og se prisskiltet på det lige nu. Men de her fire tube tørklæder, som jeg har taget med i dag, de koster faktisk ikke særlig meget. Selv en som mig, der er på SU og er en fattig studerende, burde have råd til dem. I hvert fald når det igen bliver lønningsdag. Og en af de fire her kunne da helt sikkert godt være i kikkerten til næste gang, der kommer penge på kontoen. Nu skal vi lige have julen overstået først, men til januar udsalget kan det da være, at jeg skulle kigge lidt nærmere på dem igen.
tuu3

Gå direkte til tube tørklædet her →

Dog ved jeg ikke endnu, hvilket af disse fire tube tørklæder jeg skulle vælge, når det kommer til stykket. For jeg synes nemlig, at de alle sammen er fede. Det er jo også grunden til, at jeg har taget dem med i dag. Der var jo mange flere i først omgang, og så blev jeg jo nødt til at finde en håndfuld, som bare var takket federe end alle de andre kandidater.  Så det er jo ligesom toppen af toppen, jeg har valgt at dele med dig i dag.
tuu4

Gå direkte til tube tørklædet her →

Skriv et svar