Tørklæde til håret

Tørklæde til håret


haa1

Gå direkte til tørklædet her →

Jeg kan godt forstå, hvis du gerne vil have dig et tørklæde til håret. Jeg har selv været på jagt efter nogle af dem for et par måneder siden, fordi jeg nemlig også synes, at de er super fine. Så jeg kunne godt tænke mig sådan nogle, men jeg kunne bare ikke rigtig finde dem nogle steder. Til sidst var jeg dog heldig, og jeg fik bestilt en god håndfuld af dem, så jeg havde nok at vælge imellem. Det var dog fra udlandet, jeg endte med at bestille dem. Men nu har de vidst efterhånden også fået dem herhjemme i de danske butikker, hvilket jo slet ikke gør noget.
haa2

Gå direkte til tørklædet her →

Så er det da bare nemmere at købe dem. Jeg måtte vente tre uger på at dem, som jeg havde bestilt, dukkede op hos mig. Det var lidt irriterende, for jeg ville jo gerne have dem, så jeg kunne begynde at gå med et tørklæde til håret. Men at skulle vente tre uger eller mere på en pakke er altså irriterende. Så jeg kan da anbefale dig at købe dit tørklæde i Danmark, så du ikke skal vente så lang tid på en så lille ting. Det var jo det, der var det komiske. De fyldte næsten ikke noget, og alligevel tog det så lang tid at få det sendt.
haa3

Gå direkte til tørklædet her →

Jeg tror endda, at det var inden for Europa, jeg havde købt det. Nå, men det skal ikke fylde det hele i det her indlæg. Jeg håber, at du ender med at finde dig et super lækkert tørklæde til håret, som du kan lide, og som passer perfekt til dig. Hvis du bare surfer lidt rundt, så tør jeg vædde med, at du kan finde frem til sådan et i løbet af ingen tid. Det er jeg sikker på.
haa4

Gå direkte til tørklædet her →

Skriv et svar