Spar aldrig på selskabstøjet – gode tips og råd

Sommeren er så småt ved at gå på hæld, men ikke desto mindre er det i august måned, at langt de fleste bryllupper afholdes. Det er en stor dag, hvor vi fejrer kærligheden mellem to mennesker, og denne anledning betyder naturligvis, at alle gæsterne iklæder sig deres stiveste puds, hvilket for mændene typisk er en smoking eller et jakkesæt. For pigerne er valgmulighederne flere, hvilket dog også kan være en ulempe, eftersom det kan være svært at beslutte sig for, hvad man skal have på til et bryllup.

Christmas. Banquet. Two festive young fashion women with wine glasses of champagne

Der er ufatteligt mange modeguruer, som har en mening om, hvad man bør have på til et bryllup. De fleste er enige om, at man skylder brudeparret at gøre noget ud af sig selv og sin påklædning, hvilket udelukker joggingbukser, shorts og sweatshirts. At selskabstøjet skal være fint og elegant, begrænser dog ikke dine valgmuligheder, idet der findes utallige kjoler, som egner sig godt til et bryllup. I dette blogindlæg kigger vi lidt på de tendenser, der præger vores lille land, så du kan blive opdateret på moden inden for selskabstøj anno 2016.

Masser af farver, tak

Danske kvinder er generelt dårlige til at bruge penge på sig selv – især hvis planen er, at kjolen kun skal bruges én gang – undskyld piger, men det er sandt. Derfor synes moden også at være, at selskabstøjet kan bruges flere gange, ikke bare til et enkelt bryllup. En af de største trends lige for tiden må siges at være farvede, festlige kjoler. Pak de hvide og sorte kjoler væk for en stund – 2016 er farvernes år. Dette har betydet, at der i de seneste år er blevet udviklet et hav af flotte, farverige og fantastiske gallakjoler, der fremhæver de bedste sider af din krop. De hotteste farver lader til at være orange, blå og en mørkere rød, men det er naturligvis op til dig, hvad du bedst kan lide.

Er du modigere end de fleste, kan du overveje en kjole med mønstre. Indrømmet – det kræver sin pige, og du vil bestemt vække opmærksomhed, men er du ikke bleg for at vise din personlighed frem igennem din kjole, bør du helt sikkert vælge et af de farverige mønstre, der findes på nettet. Det giver et unikt bidrag til festen og sætter kulør på den store dag.

Glem ikke accessories – næsten lige så vigtigt som kjolen

Er der én ting, vi piger aldrig kan få nok af, så er det accessories. Alt fra hatte, tasker, smykker, sko og facinators skal naturligvis også sidde lige i skabet, når man bliver inviteret til bryllup. Det kan dog være vanskeligt at finde accessories, som passer til resten af selskabstøjet, men der er ingen vej uden om – ikke noget med at springe over, hvor gærdet er lavest. Der er egentlig ikke noget ”forkert” valg, når det kommer til accessories, da det afhænger af den enkelte person og dennes stil og tøjvalg. Det er dog vigtigt at huske, at du som gæst ikke bør overgå bruden, idet du trods alt ”bare” er gæst. Derfor bør du vælge dine smykker med omhu, så du ikke stjæler al opmærksomheden på hendes store dag.

Når du leder efter accessories, kan du passende gøre det på nettet, hvor udvalget er enormt og priserne presset i bund. Tag dig god tid, når du leder efter en yndefuld halskæde eller en trendy håndtaske, hvori du kan have din makeup. På denne måde undgår du at betale for meget, uden at du nødvendigvis går på kompromis med kvalitet og mærke. Med de rette accessories og en farverig kjole er du klar til bryllup – god fornøjelse!

Læs også mit blogindlæg om kjoler til fest.

Kys fra Veronica.

Skriv et svar