Sko med hæl

Sko med hæl


ls1

Gå direkte til skoen her →

Hvis du gerne vil have en sko med hæl, så prøv at tage et kig på nogle af de fire par, som jeg har fundet frem til dig herunder. Så kan det jo være, at du finder dit næste par sko her. Hvis du gerne vil se nærmere på nogle af skoene herunder, så klikker du bare på det link, som du finder lige under billedet af skoene. Det er super nemt, og det er jo gratis at kigge, så du kan lige så godt kigge nærmere på alle sammen, hvis du har lyst til det, og de falder i din smag.
ls2

Gå direkte til skoen her →

Jeg har op til flere sko med hæl, men det er ikke så tit, jeg går med dem, desværre. Det er selvfølgelig bare min egen skyld, men det er ikke så tit, der er anledning til at gå i et par højhælede sko. Jeg plejer som regel kun at have sådanne sko på, når der er nogle specielle arrangementer eller særlige lejligheder. Det kan være fester eller noget i den dur. Jeg bruger dem ikke så meget i hverdagen, da jeg bare godt kan lide at gå rundt med flade sko der. Det er mere behageligt efter min mening.
ls3

Gå direkte til skoen her →

Dermed ikke sagt, at du ikke kan gøre det. For jeg elsker at kigge på kvinder, som godt kan lide at gå i sko med hæl i hverdagen. Det er fantastisk, og jeg har så meget respekt for jer, der kan finde ud af det, og som synes, det er behageligt. Hvis det er dig, så har jeg meget respekt for dig. Men jeg håber da bare, at der er nogle af de her sko, som jeg har fundet til dig i dag, der falder i din smag, og som du rent faktisk kan se dig selv gå med.
ls4

Gå direkte til skoen her →

Skriv et svar