Sådan bliver du lækker med stiletter

Stilethæle er super flotte, og mange kvinder drømmer om at lære at gå med dem på en flot og naturlig måde. Når du vælger at tage stiletter på, er det jo netop for at se godt ud, og derfor er der nogle tips, du skal følge, når du gerne vil begynde at gå med stilethæle. Først og fremmest skal du finde nogen, der har den rette hælhøjde. Det er altafgørende i forhold til dine evner til at holde balancen og gå med dem. Balance er også et centralt ord, når det handler om stiletter. Når du skal ud og vise dine nye, lækre stiletter frem til verden, skal du se super cool ud imens. Derfor skal du lære at gå med dem på den rigtige måde.

Se et stort udvalg af stiletter her.

Spænd mavemusklerne

StiletterNår du går med stiletter er det alfa og omega, at du har styr på balancen. Det går ikke, at du falder og får en dårlig holdning. Det ser super kikset ud. Og det er jo lige præcis det modsatte, du vil opnå, når du går med stiletter. Det er også skadeligt for ryg og knæ, hvis du ikke har den rette balance. Du skal holde balancen ved hjælp af maven. Det er her dit tyngdepunkt er, og det er de muskler, du skal bruge til at få en flot positur. Hvis du prøver på at holde balancen med knæene, kan det gøre dig øm i kroppen og skade knæene på længere sigt. Når du har styr på balancen, skal du begynde at gå med dine stiletter på den rigtige måde. Det handler om at gå afslappet og stilet afsted. Hvis du ikke er vant til at gå med stiletter, må du acceptere, at du skal sætte hastigheden ned. Det er nu også vigtigere, at du ser godt i i dine stiletter, end at du går hurtigt. Vi tager dem jo på for at være lækre og ikke for at løbe et maraton.

Find den rette højde

Det er en kunst at gå med stiletter, og det er noget man skal øve sig i. Derfor er det smart, at begynde i det små med kortere hæle. Når du øver dig i at gå med hæle, er det smart at vælge noget, der har en rem eller et spænde hen over foden. Det gør det lettere at holde skoen på og giver dig frihed til at fokusere på at holde balancen. Når du vælger stiletter, skal du undersøge, om det har den rette højde for dig. Den rette hælhøjde. Det finder du ud af ved at stille dig med udstrakte knæ på et hårdt trægulv. Hvis du kan løfte dit ben 2,5-3 cm over jorden, passer de i højden. Hvis du ikke kan det, skal du vælge en lavere model. Husk at du altid kan komme op i højden, når du lige har vænnet dig til det. Hvis du ikke er vant til at gå med stiletter skal du altså ikke fortvivle. Det kræver bare lidt øvelse, før du kommer op i de helt høje luftlag.

Skriv et svar