PULZ tøj

PULZ tøj

Se det store udvalg af PULZ tøj her →

PULZ tøj er noget af det fedeste på markedet lige nu, og jeg elsker selv at gå i PULZ. Hvis du gerne vil se hele oversigten over alt det PULZ tøj, der er på lager lige nu hos Smartgirl, så klik på linket her i øverst i indlægget. Herunder vil jeg gerne vise noget af det tøj fra PULZ, som jeg selv synes er rigtig fedt, og som du måske også kunne falde for. Hvis du gerne vil se mere om den enkelte del, så klikker du bare på linket under billedet.

Pulz tøj

Gå direkte til trøjen her →

Det første er en PULZ strik, som der lige nu er tilbud på. Den er sat ned til 449,75 kroner, og du sparer 50 kroner på den. Jeg synes selv, at den er super hyggelig, og jeg kunne sagtens finde på at gå med den til hverdag. Den kan både fås i sølvgrå og i sort, så hvis du hellere vil have den i sort, så kan du sagtens få det. Der er fri levering på alle vare inde fra Smartgirl, så du skal ikke blive bange for, at prisen pludselig bliver meget højere.

Den næste ting er en super fed buksedragt, hvor du også lige kan spare 50 kroner. Den er sat ned til kun 549,75 kroner, hvilket ikke er særlig meget for en fed buksedragt. Udover den navy blå farve, som du kan se herunder, så kan du også få den i army, sort og grå.

Pulz tøj

Gå direkte til buksedragten her →

Det næste stykke PULZ tøj er et par super fede bukser, som er sat ned til 629,75 kroner, hvor du sparer 70 kroner. De fås desværre kun i den ene farve, men de er altså stadig fede i mine øjne.

Pulz tøj

Gå direkte til bukserne her →

Og den sidste er denne PULZ tøj, som nok er den billigste indtil videre i dette indlæg. Den er sat ned med 100 kroner, og koster lige nu 199,75 kroner.

Pulz tøj

Gå direkte til toppen her →

One comment

 1. Henriette Ringkøbing says:

  Hej Hej!

  I viser en super flot buksedragt fra Pulz i navy blå – men den er ikke at finde, når man følger linket, som er lagt ind..

  Kan I hjælpe med at finde et sted, hvor jeg kan købe dragten..?

  Ser frem til at høre fra jer 😀 På forhånd mange tak!

  Hilsen Henriette!

Skriv et svar