Moderigtige handsker som vil kunne holde dine fingre varme

Det er især i de kolde vintermåneder, at det er vigtigt at eje det helt rette par handsker, som både er behagelige og varme at have på, samtidig med at de har et moderigtigt design. Et mærke, der producerer handsker i god kvalitet, er Randers Handsker, og disse har da også over 200 års erfaring inden for branchen, hvilket gør dem til én af verdens ældste handske-producenter. Deres store erfaring har resulteret i kollektioner, der er særligt kendte for deres gode kvalitet, pasform samt stilfulde design.

Klik her på siden og find et bredt udvalg af Randers Handsker – lige fra herre- og damehandsker til luffer og kørehandsker. Det handler om at gå vinteren i møde med hænderne pakket godt ind i handsker produceret i et flot design og i et lækkert og komfortabelt materiale.

Klassisk og stilrent design, der aldrig vil gå af mode

På trods af de mange år Randers Handsker har på bagen, har de alligevel formået at følge med tidens trends. Så selvom at den klassiske stil er gennemgående i deres designs, er alle deres produkter alligevel trendy hos både kvinder og mænd, hvilket da også gør dem til et af de førende mærker inden for handskebranchen.

Når det gælder handsker, er mænds og kvinders behov oftest ganske forskellige. Mange kvinder elsker at bruge handsker som accessoires til at skabe et helt særligt look, hvor mænd blot bruger handsker til et praktisk formål. Randers Handsker har netop dette for øje, hvorfor deres handsker både kan bruges til enhver anledning samt til alt slags tøj. Så er du på udkig efter handsker i klassisk stil, der har en god pasform, høj kvalitet samt lang holdbarhed, vil handsker fra Randers Handsker helt klart være det oplagte valg for dig. Her er er du garanteret, at kvaliteten altid er i top, hvorfor du aldrig vil komme til at fryse dine fingre igen.

Vælg den helt rigtige handskestørrelse

Når man skal ud at investere i et par nye handsker, kan det være ganske besværligt at finde ud af, hvilken størrelse man bør vælge. Men hvordan vælger man egentlig den rigtige handske størrelse? Du skal allerførst måle omkredsen af hånden, og her er det vigtigt, at du måler omkredsen af dine knoer, når du har flad hånd, i enten centimeter eller i tommer.

Hvad mange ikke er klar over er, at størrelser på handsker næsten altid er målt i tommer, men du kan naturligvis også blot omregne dine mål fra centimeter til tommer. Herefter skal du måle længden af hånden, og her skal du måle fra spidsen af din langfinger til begyndelsen af håndleddet. Du kan nu søge online efter en handskeguide, som kan omregne omkredsen og længden af din hånd til lige netop den handskestørrelse, du skal have.

Såfremt du ender i den situation, hvor du ligger mellem to størrelser, er det ganske vigtigt, at du altid sørger for at runde ned. Hvis det er skindhandsker, du er på udkig efter, skal det helst være sådan, at de strammer lidt, når du har dem på, og når du knytter din hånd. Skindet vil nemlig udvide sig samt tilpasse sig din hånd, så længe du sørger for at bruge dem jævnligt, så den til sidst kommer til at sidde helt perfekt.

Det er dog vigtigt at være opmærksom på, at dine handsker altid vil stramme lidt, når du tager dem på igen efter en lang sommer. Skindet vil nemlig ganske naturligt trække sig sammen henover foråret og sommeren, hvor de har været gemt væk – men de vil udvide sig igen, lige så snart du tager dem i brug.

Skriv et svar