Mode til foråret

Foråret har endeligt lagt sig over Danmark, og der er ingen tvivl om, at det er velmødt af rigtig mange danskere. Den kolde og mørke vinter gør altid foråret ekstra dejligt, fordi det giver en lille forsmag på sommerens varmere temperaturer og dagene bliver længere.

Den skiftende årstid betyder en masse ændringer, og én af dem sker i garderoben. Endelig kan du lægge den tunge striktrøje og de varme vinterstøvler i skabet, hvorfra du passende kan begynde at finde noget af det lidt lettere tøj frem. Om foråret handler det om at finde den gyldne mellemvej, der balancerer mellem varme og kulde, fordi forårets sol kan godt snyde. Efter en halv sæson med regn og lave temperaturer er der noget virkeligt forfriskende over at kunne hoppe i noget lidt lettere beklædning, også selvom det stadigvæk er lidt koldt udenfor. Forårets sol kan nemt snyde, og man skal lige huske på, at vi trods alt stadig bor i Danmark.

Find balance

Den rette balance finder du bedst ved at iklæde dig tøj, som gør det muligt for dig at tilpasse dig temperaturerne. Her handler det om at arbejde i flere, lette lag frem for varme, enkelte lag. Altså kan du godt pakke den store vinterjakke væk, for du ender med at få det rigtig varmt. I stedet kan du variere imellem læderjakke, vindjakke, regnjakke og så videre. Fordelen er, at du kan kombinere jakken med et par lag nedenunder, så du kan tilføje eller smide et lag alt efter temperaturen.

Tag ikke forskud på sommeren

Som tidligere nævnt kan det være meget fristende at tage forskud på sommerens varme, når forårssolen er på himlen. Hvert år er der typer, der går ned ad gågaden i shorts og t-shirts, og man kan da næsten heller ikke andet end at unde dem det. For de fleste af os kender formentlig til den længsel vinteren skaber efter sol og varme.

En anbefaling er derfor at beholde dine bukser eller jeans på et stykke tid endnu, så du undgår at ramme ind i en forårsforkølelse. I Danmark er det kun om sommeren, at det kan blive for varmt til bukser, og du kan eventuelt købe en mere sommerlig model, hvis du føler, at du har gået for meget i bukser hen over efteråret og vinteren.

Gustav er et dansk mærke, der skaber nogle flotte bukser, hvoraf nogle af dem er meget sommerlige med let stof og mildt stumpede ben. Gustav bukser er af høj kvalitet og rammer lige ind i nogle af forårets trends, hvilket gør det til et virkelig godt køb. Du kan finde et stort udvalg af Gustav tøj, herunder også Gustav bluser ved at klikke her.

Trends

Dine bukser kan du passende matche med en bluse, enten kort- eller langærmet, og eventuelt en tynd trøje eller cardigan hen over. Dette forår er især pastelfarver meget in, og især bluser og jakker i en subtil lyserød farve bliver super trendy. Disse farver kan du nemt matche med noget af det sorte, grå og hvide, som du med garanti har liggende i garderoben allerede, og efterhånden som vi nærmer os sommeren bliver det okay at skrue lidt op for farverne.

Blomstrede print er en tilbagevendende trend, som vi også ser i år, og den feminine, elegante æstetik gør det super nemt at klæde sig på i år. Fordelen er her, at du sikkert både kan finde noget blomstret tøj i skuffen og noget nyt i butikkerne. Denne trend kan du bruge både hen over foråret og gennem hele sommeren.

Skriv et svar