Lange, smukke og fyldige vipper? Læs med her!

Kender du følelsen af, at øjenvipperne bare ikke vil se pæne og fyldige ud, uanset hvilken slags mascara du påfører og uanset hvor mange lag, du giver vipperne? Måske er du en af dem, der har meget korte og fine vipper, der ikke er markeret tydeligt? Så frygt ej – der er hjælp at hente! Med eyelash extensions kan du få de smukkeste, lange, fyldige vipper.

Der er noget feminint over at lange, smukke øjenvipper. De er med til at markere øjnene og gør mascaraen overflødig, da vipperne allerede er farvet.

Hvad er eyelash extensions?

Eyelash extensions er kunstige vipper, der sættes ovenpå dine naturlige vipper. Det smukkeste og mest naturlige look opnår du ved at vælge single eyelash extensions. Det vil sige, at hver eneste hår påsættes separat, så det ikke ser for systematisk ud. De kunstige vipper holder typisk i op til 8 uger, såfremt de er påsat af en professionel og kvaliteten af vipperne er i top. Det er altså ikke nogen, du kan tage af og på, når du skal ud af døren. Til gengæld er de lette at vedligeholde.

Hvordan får jeg eyelash extensions?

Vælg en professionel til at påsætte dem, så det bliver gjort korrekt. Det er nemlig ikke helt så nemt, som det lyder. Det kræver erfaring og finesse at opnå et smukt resultat. Den eneste vedligeholdelse der er med disse fine vipper, kan bestå af genopfyldning. Typisk afsætter man en halv til en hel time til opfyldning efter nogle uger. Hvornår du ønsker opfyldning af vipperne er en smagssag, men afhænger blandt andet af hvor meget du bevæger dig.

Hvad giver eyelash extensions til mit udseende?

Med eyelash extensions har du konstant smukke vipper. Forestil dig, at du vågner op om morgenen, og dine vipper er lige så smukke og perfekte, som var du på vej i byen. Du sparer masser af tid på at nørkle med mascaraen, inden du kan komme ud af døren. Slut med sammenklistrede vipper, der bare ikke vil sidde rigtigt. Dine øjne vil altid være fremhævet og vipperne fremstå smukke, fyldige og velplejede.

Du får derfor:

  • Ekstra lange og fyldige vipper.
  • Smukke vipper lige fra du vågner om morgenen.
  • Slipper for at bruge mascara.

Det område, som vi gerne vil have mest fokus på ved ansigtet, er hos de fleste øjnene. Ved at vælge eyelash extensions bliver øjnene fremhævet meget mere, i forhold til hvis du kun bruger mascara. Tager du mascara på vipperne i den ene side og exstensions i den anden side, vil du tydeligt kunne se forskel.

Dine egne vipper vil for det første formentlig fremstå mere grålige og kedelige uden mascara. Anvender du mascara, vil de naturligvis få farve og måske lidt mere fylde. Det vil dog aldrig kunne måle sig med eyelash extensions.

Derfor er de et super godt valg til dig, der gerne vil gøre lidt ekstra ud af dig selv, uanset om du har gennemsnitlige vipper eller helt lyse, korte vipper. Sidstnævnte vil naturligvis opleve en verden til forskel. Du vil helt sikkert få pæne vipper med eyelash extensions.

Skriv et svar