Kjoler til fest

Kjoler til fest

Se det store udvalg her >>

Der findes rigtig mange forskellige slags kjoler derude, og nogle af dem er bedre egnet til fest end andre. Selvom man kan forsøge at gå til i fest i mange forskellige slags kjoler, så er det ikke altid lige kønt, det folk ender med at troppe op i, når det kommer til stykket. Det kan jeg ikke være den eneste, der har oplevet. Ikke at folk ikke må komme i lige det, de har lyst til. Men der er noget, som ser bedre ud til en fest eller et selskab end andet. Lad os bare sige det sådan.

Jeg har selv et par kjoler til fest eller festlige lejligheder, som næsten hver gang vinder kampen over de øvrige kjoler, når det gælder om at klæde mig på den pågældende aften. Jeg har det ikke som de fleste piger. Jeg har rigtig mange veninder, som nægter at tage den samme kjole på til to fester. Det forstår jeg ikke, og jeg har på ingen måde problemer med at bære den samme kjole til to fester eller flere for den sags skyld. Hvis det er en fed kjole, så bærer jeg den så meget, som jeg har lyst til.

blaafestkjole

Hvilke festkjoler er fedest?

Nu hvor vi snakker om kjoler til fest, så har jeg ikke en decideret yndlingsfarve til festkjoler. Det har du måske? I så fald, så skal du da være velkommen til at skrive, hvad det er for en i kommentarerne herunder. Hvis jeg absolut skal vælge en farve, som jeg foretrækker frem for andre kjoler, når det angår festkjoler, så er det nok rød. Røde festkjoler er lige en tand pænere end mange af de andre kjoler, som jeg har i min garderobe. Ikke at jeg ikke har andre festkjoler i anderledes farver. Men valget lander ofte på en rød festkjole, når jeg skal vælge en kjole til fest.

Men hvor køber man sig så nogle fede kjoler til fest? Jeg shopper sjældent tøj ude i de fysiske butikker mere. Jeg gjorde det engang, men det er efterhånden længe siden, at jeg har købt mig et stykke tøj i en fysisk butik. Jeg kan godt købe småting og accessories, men hvis jeg endelig skulle gøre det, så gør jeg det i en HM forretning. Det er en af mine absolut yndlingsforretninger, når det kommer til tøjbutikker. De har et fantastisk stort udvalg, så sidder priserne bare lige i hjertet på sådan en ung studerende, som jeg nu engang er.

roedkjole

Nettet er klart at foretrække

Men det er ikke det sted, hvor jeg køber mine kjoler til fest. Som sagt, så handler jeg meget over nettet efterhånden, og det er også her, jeg køber mine kjoler til fest. Jeg har ikke nogen decideret yndlingswebshop, men jeg foretrækker en håndfuld frem for andre, da de har et langt større udvalg, og derfor kan man nøjes med at kigge hos de få store butikker. Så slipper man for at lede i lang tid efter et bestemt mærke, da chancen for at en af de store butikker ligger inde med, er forholdsvis stor.

På nettet er det også meget nemmere at købe kjoler til fest, og samtidig er det faktisk langt billigere i de fleste tilfælde. Der er ofte utroligt gode tilbud at hente på nettet, og mange gange kan man spare op til flere hundrede kroner, bare på en enkelt kjole. Det er helt vildt. Når man finder et tilbud i en fysisk butik, så kan man spare 20%, og så er kjolen sat ned til 800 kroner i stedet for 1000 kroner. Det er ikke ligefrem et knaldtilbud, som de fleste mennesker ville falde for.

sortfestkjole

Slå til med det samme

Men på nettet er det anderledes. Her er det ikke usandsynligt, at du finder et tilbud, der giver dig 500 kroner i rabat, eller endda mere. Du kan sagtens sidde og kigge på en kjole, der førhen kostede 800 kroner, men nu er sat ned til 299 kroner. Det betyder på ingen måde, at der er noget galt med kjolen. Det betyder bare, at du har fundet dig et rigtigt scoop, som helt sikker er værd at overveje. For prisen kan sagtens gå tilbage til originalprisen inden der er gået særlig langt tid. Så det handler om at tænke hurigt, når man handler på nettet. Men hvis du ikke lige når det ene tilbud, så går der ikke lang tid, før du finder et godt tilbud på en anden kjole, som du også godt kan lide. Bare rolig.

Dog kender jeg godt den følelse, når man sidder og leder efter kjoler til fest, og man ikke rigtig kan beslutte sig for, om det skal være den ene eller anden kjole. Og inden man har set sig om, så er den ene kjole udsolgt, og det var selvfølgelig den, som man gerne ville have haft. For ofte når der er så gode tilbud på udvalgte kjoler, så er det fordi, at der ikke er så mange af dem tilbage på lageret, og derfor skal butikken have solgt ud af dem. Det betyder også, at der er rigtig mange andre piger, som også jagter kjoler til fest, som sidder og kigger på den samtidig med dig. Så du er absolut ikke alene i din jagt på gode tilbud, og nogle gange skal man bare være hurtig på aftrækkeren.

lillafestkjole

Hvilke kjoler til fest kan du lide?

Men tilbage til hvilke kjoler, som jeg selv godt kan lide at troppe op i, når jeg skal til fest. Jeg har som sagt en god håndfuld festkjoler, og det er ikke der, der oftest bliver skiftet ud. Jeg kan sagtens bære en kjole mere end en gang, og det har jeg ikke noget problem med, og har heller aldrig haft. Og det er nok heller ikke et problem, som jeg nogensinde kommer til at døje med, på noget tidspunkt. Og det er jeg bare glad for.

Men jeg kan ikke rigtig sætte noget mærke op som mit yndlingsmærke. Jeg er åben over for rigtig mange mærker, og jeg er faktisk ligeglad med, om den har kostet 1000 kroner, eller om jeg har fundet den i Bilka eller Kvickly til 100 kroner. Jeg kan slet ikke hidse mig op over, hvor mit tøj kommer fra. Og jeg sagtens være vildere med en kjole fra et supermarked, end en kjole fra et designer firma. Det er måske bare mig, men jeg kan bedre lide at gå med unikke kjoler, som man ikke lige ser hver eneste dag ude i gadebilledet eller til festerne, som man kommer til.

Det vil sige, at jeg hellere vil skille mig lidt ud, i stedet for bare at blande mig i mængden, og så gå hjem efter otte timer, uden at nogen har lagt mærke til mig. Så vil jeg egentlig hellere dukke op i en skrig orange kjole til fest, og være midtpunkt hele aftenen. Ikke midtpunkt ment i en negativ tone, og ved at råbe op og skabe mig åndssvag, men derimod være den man ser og lægger mærke til. Jeg klæder mig ikke decideret ud, og mine kjoler til fest er nok ikke så anderledes end så mange andres kjoler. Men jeg vælger nok bare anderledes, i forhold til hvad de andre gæster tager på.

Dermed ikke sagt, at du skal gøre ligesom mig. Men det vigtigste er, at du går i lige netop de kjoler, som du selv har lyst til, og ikke det som alle andre synes, du skal have på. Så hvis du har nogle veninder, som råder dig til, hvilke kjoler du skal tage på, så er det altså ikke dem der bestemmer. Du bestemmer helt selv, og hvis du har lyst til at tage en kjole på, som måske kan ende med at skabe lidt opmærksomhed, så synes jeg helt sikkert, at du skal gøre det. Hvis du har det anderledes end mig, eller måske på samme måde, så vil jeg gerne høre om dit synspunkt på kjoler til fest, og om du kan lide at skille dig ud af mængden, eller om du har det bedst med at blende ind.

For jeg siger ikke, at man ikke må blende ind, når man er til fest. Hvis det er det, som man inderst inde har det bedst med, så er det selvfølgelig det, du skal gøre. Og det respekterer jeg 100%. Så længe du også bare accepterer dem, der går anderledes klædt end dig, og ikke råber eller griner af dem, når du møder dem. For hvis du gør det, så er der ikke særlig mange, som vil respekterer dig i sidste ende.

beigefestkjole

Ud af en tangent

Nu skal det heller ikke gå hen og blive til en moralprædiken det her. Vi kom fra kjoler til fest, og det er i den bane, som jeg gerne vil fortsætte. Jeg har igennem den her post listet et par fede kjoler, som du kan kigge lidt nærmere på, hvis du skulle få lyst mens du læser. Alle sammen går ind under kategorien kjoler til fest, og det er alle sammen nogle, som jeg selv personligt godt kunne finde på at købe. Du kan også gå til hele oversigten over kjoler til fest, hvis du bare gerne vil det. Det kan du gøre øverst oppe i denne post.

Jeg har valgt et par stykker ud igennem indlægget, som jeg synes fortjente lidt mere opmærksomhed. Enten fordi at de var særligt unikke og specielle efter min mening. Eller også fordi der har været sådan en godt tilbud på den enkelte kjole, at jeg gerne lige vil dele den med dig, hvis du skulle have lyst til at købe den. Jeg elsker at dele gode tilbud med dig, hvilket også er en af grundene til, at jeg oprettede denne blog i første omgang. Jeg elsker selv at få gode tilbud tilsendt, og hvis du også gør det, så kan jeg også kun anbefale dig at tilmelde dig mit nyhedsbrev, som du kan gøre ude i højre del af siden. Jeg lover dig, at jeg ikke begynder at spamme med ligegyldige ting og reklamer, som ikke har noget med mode at gøre. Og der vil kun komme super skarpe tilbud, som jeg selv kan stå inde for.

Men nu synes jeg tiden er kommet til, at du selv smider links eller billeder ind af nogle af de kjoler til fest, som du selv er helt vild med. Jeg kan jo sagtens sidde her og smide alle de billeder op af de kjoler, som jeg selv er helt vild med. Men jeg er egentlig mest interesseret i at vide, hvilke slags kjoler du er interesseret i. Dermed kan jeg også få en ide af, hvad du kan lide, og derfor kan jeg også skrive lidt mere i din retning fremover. Jeg elsker at underholde mit publikum, og jeg elsker at forkæle om dem. Så hvis jeg synes om nogle af de kjoler, som du sender ind eller skriver i kommentarerne herunder, så kan det være, at jeg har det med i et af mine indlæg fremover.

Se det store udvalg her >>

Smid et billede af dine yndlings kjoler til fest

Jeg er meget åben overfor nye kjoler, og du skal ikke være bange for at linke til lige netop dine yndlings kjoler til fest. Alle bud er velkomne, og nu har du jo set nogle af dem, som jeg selv kunne finde på at gå i. Så du skal på ingen måde skamme dig, hvis dine valg, ligesom mine, også skiller sig ud fra mængden. Det er kun fedt, og så vil jeg bare finde dine billeder endnu mere tillokkende til at have med i et nyt indlæg på et tidspunkt.

Så jeg håber, at du er frisk på at smide et billede eller to op herunder i kommentarerne, så jeg og de andre læsere kan se, hvad du godt kan lide. Jeg ser i hvert fald frem til at høre fra dig. Sidst men ikke mindst, så må du bare have en fantastisk dag fortsat. Jeg håber, at du kunne finde nogle fede igennem indlægget, og hvis ikke, så skal du bare klikke dig ind til at se hele oversigten. Så vil jeg næsten vædde med, at du finder noget, som falder i lige netop din smag. Jeg kan ikke garantere det, men chancerne for det er rigtig store.

Jeg håber dig alt det bedste,

Kys,

Veronica

One comment

Skriv et svar