Højhælede sko

Højhælede sko

Se det store udvalg af højhælede sko her →

Hej og velkommen til endnu et indlæg her på bloggen. I dag vil jeg gerne skrive lidt om højhælede sko, som du sikkert har en del af liggende derhjemme. Jeg har i hvert fald godt over en håndfuld højhælede liggende herhjemme i midt skab, og det er faktisk sjældent, at jeg rent faktisk benytter mig af dem og tager mig sammen til at gå i dem. Men det har også noget at gøre med, at jeg ikke lige synes, at det er de bedste hverdags sko. Jeg vil i hvert fald foretrække mange andre sko til brug i hverdagen, inden jeg vil hoppe i et par højhælede sko. Men til gengæld er der mange andre lejligheder, hvor jeg uden problemer vil hoppe i sådan et par.

Højhælede sko

Der er i hvert fald mange festlige arrangementer, hvor jeg mener, at det kun er højhælede sko, der vil passe ind. Det ville måske være lidt akavet at dukke op i neongrønne sneakers til et bryllup. Modsat ville det også være fjollet at dukke op i højhælede til at sportsarrangement. Så du må ikke tage fejl af mig. Jeg synes at de kan være fantastiske til specielle begivenheder – jeg, personligt, er bare ikke særlig vild med dem til hverdagsbrug. Men det betyder jo ikke, at du ikke kan være vild med at gå i dem. Og hvis du er det, så er det jo også bare fantastisk. Jeg ville da også selv ønske, at jeg oftere fik brugt nogle af de par, som jeg har liggende inde i skabet, der bare ligger og samler støv. Det ville da være federe at kunne benytte sig af dem, i stedet for at de bare skal ligge der. Men det kan jo være, at jeg får en brændende lyst til det en dag. Hvem ved?…

De skal nok blive brugt, skat!

Der er godt nok også stor forskel på, hvor mange par højhælede sko piger har liggende derhjemme. Jeg har jo som sagt omkring 5 eller 6 par, hvor jeg faktisk kun har benyttet mig af 3 eller 4 af dem. De to sidste har jeg ikke engang gået i endnu. Det kan man så diskutere, om det er klogt eller ej at købe flere så. Men det er jo her vi piger lovligt undskyldt – fordi vi er piger. Det må man gerne som pige, så det skammer jeg mig på ingen måde over. Og jeg går da også ud fra, at du har noget tøj liggende derhjemme, som du heller ikke har haft på endnu. Men vi er lovligt undskyldt, da vi selvfølgelig nok skal gå med det på et tidspunkt. Men det er ikke altid, at vores kærester deler den samme mening. Men de får os på ingen måde til at smide det ud, for en eller anden dag skal vi nok gå i det. Am i right?

Højhælede sko

Men hvor mange par har du så liggende derhjemme? Er det mindre end mig? Eller har du rent faktisk formået at have flere højhælede sko en jeg har? Nu har jeg ikke så mange igen, og der er sikkert mange af jer, som har en højere bunke højhælede sko liggende på lager. Personligt synes jeg bare, at jeg allerede nu har mange par liggende. Men det har nok også noget at gøre med, at jeg heller ikke bruger alle de par. Hvis jeg nu benyttede mig af dem alle sammen, og gik i højhælede sko hver eneste dag, så ville der nok ikke være nogen skyldfølelse af at have for mange par. Men hvor mange har du? Smid en kommentar herunder, hvis du har lyst til at dele dit antal med mig og resten af læserne på bloggen. Og det er tilladt at blære sig 🙂

Selvom jeg har en 5-6 par liggende herhjemme, så er der faktisk ingen af dem, som er af det samme mærke. Jeg ved ikke med dig, men jeg elsker for så vidt som muligt at købe forskellige mærker, hver eneste gang jeg køber mig et nyt stykke tøj eller et par nye sko. Bevares, jeg har da flere ting, som er af de samme mærker. Jeg har flere par bukser, som er af det samme mærke, og samtidig har jeg også flere par t-shirts. Men jeg tror rent faktisk ikke, at jeg har to par sko, som er af det samme mærke. Og specielt ikke når det gælder højhælede sko. Der er jeg helt sikkert – hvilket så også er fordi, at jeg lige gik dem igennem, inden jeg skulle lave dette indlæg… 😉

Køber du det samme mærke?

Men der er faktisk rigtig mange piger, som køber det samme mærke eller nogle af de samme mærker hver eneste gang, de skal ud og shoppe. Det har nok noget at gøre med, at de føler sig sikker på det mærke, og dermed ikke har noget problem ved at købe det. De ved, at det er en god kvalitet, som de får købt sig, og samtidig er de også sikre på størrelsen, hvis de, ligesom mig, er af en lidt større støbning. Så kan det være rart at købe et mærke, som man allerede har derhjemme, og som man i forvejen er glad for, for så er chancerne for at blive skuffet ikke særligt store.

højhælede sko

Og det kan også være en fordel, når det kommer til højhælede sko, og specielt når man køber dem over nettet. Hvis du i forvejen har et par, som du er meget glad for, og som du er sikker på bare vil passe dig perfekt, så er der gode odds for, at de næste par højhælede sko, som du skal have dig, kommer fra det samme mærke. For det kan nemlig være risikabelt at købe sko over nettet, da der kan være en lille risiko for, at du får et par, som ikke passer helt perfekt. Dog har jeg aldrig selv prøve at få et par, som ikke passer perfekt, så det er ikke for at skræmme dig fra at købe sko over nettet. Men hvis du allerede en gang har købt højhælede sko over nettet, som passer dig perfekt, så vil du nok godt have endnu et par, som også passer perfekt. Og så er der selvfølgelig ikke noget mere oplagt, end at købe det næste par højhælede sko fra det samme mærke.

Og hvis du har besluttet dig for at købe højhælede sko over nettet, så kan det være en rigtig god ide, ligesom med alt andet tøj som du køber over nettet, at gå efter de gode tilbud og besparelser. For dem er der rigeligt af, når du skal shoppe over nettet. Der er altid mulighed for at få nogle procenter eller benytte sig af en rabatkode, som man ikke har mulighed for i de fysiske butikker. I hvert fald ikke i en lige så høj grad, som du kan gøre det på nettet. Der er jo mulighed for at spare rigtig mange penge, bare på grund af at du tilmelder dig et nyhedsbrev. Så at kunne spare penge på et minuts arbejde er jo helt klart værd at tage med, næste gang du skal have dig et par højhælede sko.

Dog er der lige en enkelt ting…

Det eneste minus ved at købe sko over nettet er jo så, at du ikke kan prøve skoene, inden du køber dem. Derfor kan det helt klart kun anbefales at tage en god veninde eller søster under armen, og så ellers gå ud og prøve en masse forskellige sko i en masse forskellige butikker. Og når du så har gjort det, og du har fundet dig et par sko, som du synes er helt fantastiske, så går du hjem og kigger rundt omkring på nettet for at finde det par sko. Og chancerne for at finde lige netop det par er rigtig gode. Jeg har selv benyttet mig af det trick 5-10 gange efterhånden, og udover at få en rigtig hyggelig dag med din veninde eller søster, så kan du altså også ende med at spare rigtig mange penge i sidste ende. Og det kan du jo med fordel benytte, hvis du alligevel skal forkæle dig selv med et par højhælede sko. Så kan du lige så godt tage alle de rabatter med, som du kan skrabe sammen.

højhælede sko

Men hvor meget kan man så egentlig spare på sko, hvis du køber dem over nettet? Det højeste, som jeg selv har sparet ved at købe mine sko over nettet, i stedet for at købe dem i den fysiske forretning, hvor jeg prøvede skoene, var nok omkring 300 kroner. Bare ved at gå hjem, trykke et par gange på computeren, og så vente et par dage. Det kan godt være, du synes, at det lyder som et større arrangement. Men hvis du shopper lige så meget, som jeg selv gør det, så kan det altså blive til adskillige tusinde kroner om året, som du kommer til at spare, bare ved at være lidt smartere end butikkerne. Så hvis du gerne vil spare penge, så benyt dig af det trick. For det kan virkelig betale sig, og så kan du også få endnu flere højhælede sko i sidste ende, da du så vil have flere penge at kunne shoppe for.

Prisen på højhælede sko

Men for at snakke lidt mere omkring priserne, så synes jeg også, at det kunne være sjovt at høre lidt om, hvad du har givet for de dyreste par højhælede sko, som du har i din garderobe. Så hvis du har lyst til det, så må du da meget gerne dele det med mig og resten af de modeinteresseret piger, som læser med her på bloggen. Det kan du gøre, ved at skrive en kommentar herunder som jeg nok skal svare på hurtigt. For jeg fandt nemlig ud af, at det dyreste par, som jeg har stående i min garderobe, er faktisk et par de par, som jeg gået i mindst. Så udover at komme med en sjov anekdote, så kan du rent faktisk finde ud af med dig selv, hvor mange penge du bruger på højhælede sko, og om det rent faktisk kan betale sig at købe de billige par, i stedet for de dyre, hvis du alligevel, ligesom mig, går mere i de billigere par.

højhælede sko

Har du mange par højhælede sko liggende, og ved du ikke helt, hvad du skal gøre ved dem, så er der faktisk en del muligheder, som du kan benytte dig af, hvis du ikke er interesseret i bare at smide dem ud i skraldespanden. Først og fremmest kan du jo prøve at sælge dem igen, hvis du gerne vil have nogle af pengene tilbage. Og du kan faktisk godt sælge dine højhælede sko, selvom de skulle være brugte. Der er faktisk større chance for at komme af med dem, hvis de er brugte, end hvis de slet ikke har været benyttet. For mange piger er nemlig på jagt efter brugt tøj, da de kan spare rigtig mange penge der, end hvis de skulle købe nyt tøj. Og hvis de ser dit ubrugte tøj eller sko blandt alle de andre brugte ting, så vil rigtig mange søgende bare skippe forbi dem, og slet ikke lægge mærke til dem. Så det kan være en god ide at prøve at sælge nogle af dine højhælede sko, hvis du ikke benytter dig af dem. Så kan du hente nogle penge ind, som du eventuelt kan bruge på nogle sko, som du kommer til at bruge, og som ikke bare skal stå og samle støv.

Sælg dine sko i virkeligheden og over nettet

Og du kan både sælge dine sko i virkeligheden eller over nettet. Hvis du vælger at gøre det på nettet, så har du en del muligheder, som du kan benytte dig af. Der er både DBA, Trendsales eller sågar Facebook, hvor handel med tøj efterhånden også er blusset op. Hvis du gerne vil sælge dit tøj i virkeligheden, så kan det være en god ide at få en stand på et kræmmermarked. Men der skal du nok slå dig sammen med en anden, eller bare være sikker på at have utroligt meget tøj, hvis du gerne vil have en ordentlig stand. Det nytter ikke noget, hvis du bare dukker op med tre par højhælede sko, og håber på at kunne få dem solgt. Der skal være noget godt for øjet for alle de forbipasserende, så de bliver fanget og dermed interesseret i at kigge nærmere på dine ting.

Så er vi ved at nå til vejs ende i mit indlæg om højhælede sko. Jeg havde ikke rigtig nogle forventninger til dette indlæg, inden jeg gik i gang med at skrive. Men jeg kan da se, at jeg fik vendt og drejet emnet lidt. Og husk nu at komme med en kommentar, hvis du har en sjov historie om et par sko, eller hvis du gerne vil dele med mig og resten af læserne, hvad dit dyreste par højhælede sko har kostet.

 

Derudover må du bare have en fantastisk dag!

Kys,

Veronica

Skriv et svar