Guide: strømpebukser og leggings – varme OG pæne

Rigtig mange kæmper med at finde de helt rigtige strømpebukser og leggings til vinteren. For kan sådan nogle overhovedet være pæne, hvis de også skal være varme? Svaret er et rungende ja, for rigtig mange strømpebukser er faktisk lavet med det formål at opfylde begge krav.

Røde tightsSelvom det kan lyde som noget af det mest simple i verden, så er det faktisk ikke altid nemt for piger at finde strømpebukser. Den største udfordring kommer dog afgjort, når vi går ind i de koldere måneder, for her døjer mange med, at strømpebukserne både skal være varme og smarte. Og kan det egentlig lade sig gøre?

Selvom mange tvivler, så er det slet ikke noget problem. Der findes en række brands, som faktisk specialiserer sig netop i den slags, og det er derfor en god idé at undersøge netop deres sider, hvis man leder efter strømpebukser eller leggings, som opfylder begge krav.

Kan sagtens være pænt og varmt

Vinter tightsHvorfor skulle det ikke også kunne lade sig gøre at lave strømpebukser, som sidder pænt på benene, har den rigtige farve og samtidig holder dig varm? Det er set med så mange andre typer af tøj, så derfor er det selvfølgelig også muligt her. Den eneste ulempe kan være, at stoffet er tykkere på benet, og det er derfor mindre behageligt for nogle, fordi det er tungere. Det er dog noget, de færreste lægger ret meget mærke til, når de går med dem.

På udkig efter varme og flotte strømpebukser? Klik her for at finde et stort udvalg.

Kvalitet betaler sig

Når du kigger efter strømpebukser til de koldere måneder, så bør du overveje at købe høj kvalitet. Om sommeren kan det ofte gå, hvis man køber de billige udgaver, som nemt går i stykker, men som heller ikke behøver den store varme, fordi de primært skal tage den værste vind. Sådan er det ikke om vinteren, så her er det klogt at vælge lidt bedre modeller med god varme i.

Det kan sagtens betale sig at betale en smule ekstra, hvis man får en lidt bedre kvalitet på sine leggings. De holder længere – måske endda flere sæsoner, og de er bare mere behagelige at have på. Det er selvfølgelig også en fordel, at de også ofte er pænere, hvilket jo er et hovedkriterie for mange af os.

Sammensæt dit sæt rigtigt

Når du vælger din strømpebukser og leggings, så kig efter mulighederne for at sammensætte et pænt sæt tøj. Der findes efterhånden leggings i mange farver og med mange typer stof, men det er bestemt ikke alle, som passer lige godt til alt. De helt sorte, klassiske modeller er selvfølgelig de mest populære, og det er da også dem, som man aldrig går galt i byen med.

Det er ret hurtigt tydeligt at se på et par strømpebukser, om de er pæne at gå i. Det kan blandt andet ses på, om farven er identisk over det hele, eller om den strækker forskelligt på de forskellige dele af benet. Man kan også mærke det på kvalitet, da nogle af langt mere elastiske end andre.

Masser af varianter

Der findes mange pæne varianter af strømpebukser, og vil du gerne have nogle farver på kroppen, så kan du selvfølgelig også vælge både røde og gule par, som faktisk sagtens kan være pæne med den rigtige sammensætning. Lad dig derfor ikke begrænse, hvis du gerne vil være farverig, selvom massen ikke er det i øjeblikket.

Det vigtigste er, at du føler dig godt tilpas i dine strømpebukser – og selvfølgelig feminin, hvis det er det udtryk, du gerne vil komme med.

Skriv et svar