De 9 fedeste haremsbukser til kvinder

Se de 9 mest smarte haremsbukser til kvinder herunder


Vi piger kan godt li’ lækre ting. Og det behøves nødvendigvis ikke være dyrt, for at være lækkert. Derfor har jeg valgt at strikke et lille indlæg sammen, hvor jeg har fundet frem til de ni mest lækre og fedeste haremsbukser til kvinder.

Jeg har blandet dem lidt, i forhold til hvilke butikker de kommer fra, så der ikke kun er en stil, der går igen. Derudover har jeg prøvet at finde frem til de par, som er bedst til prisen. Og så håber jeg bare, at du ender med at finde et par, som du synes er fantastiske.

#1 – Desigual – 949,00 kroner – Zalando

button (4)

Det her par er helt klart en af mine favoritter. Dog er det også nogle af de dyreste, som jeg har fundet her. Men hvis du har de penge, så er det helt klart et af de fedeste par haremsbukser til kvinder, som man kan få fat i lige nu.

De kommer fra Desigual, og det er Zalando, der sælger dem lige nu. De kan både fås i denne såkaldte China Blue farve, men hvis du hellere vil have dem i grøn, så er de også derinde i en Maleza udgave. Jeg er stor fan af begge modeller.

#2 – Desigual – 949,00 kroner – Zalando


button (4)

Jeg blev også lige nødt til at hive det andet par haremsbukser fra Desigual med. Det er også Zalando, der sælger dem, og de står til samme pris. De er lidt anderledes end de første, men det gør dem ikke grimmere.

Desigual har styr på det at lave haremsbukser. Det kan de om nogen finde ud af. Det afspejler sig i hvert fald i deres designs, og de har også lavet en del andre modeller, men det her var lige de to fedeste, jeg kunne finde.

#3 – Anna Field – 399,00 kroner – Zalando

button (4)

Så skifter vi lidt stil. Her er vi over i et par flerfarvet haremsbukser til kvinder, der er lavet i mange flere modeller end lige netop dette par. De har en god pasform, de er ret tynde i det, og det gør dem oplagt til afslapnings bukser på en lun forårs- eller sommerdag, hvor man bare gerne vil være afslappet klædt.

De koster lidt mindre end de to første, og det er et par meget simple og fine haremsbukser til prisen. Så hvis du leder efter et par all-around bukser, som kan bruges til lidt af hvert, så er det dem her, du skal kigge nærmere på.

#4 – Zergatik HODEI – 499,00 kroner – Zalando


button (4)

Her er vi i en lidt anden boldgade. Her har vi et par sorte haremsbukser, som helt sikkert også har fortjent deres plads her på listen. De er lidt anderledes end de første stykker, vi har kigget på.

Prisen er rimelig, da de står til 499 kroner lige nu. Dog kommer de kun i denne version, så du kan desværre ikke finde dem i andre farver. Er du til denne stil, så er det jo bare med at hapse et par af dem, mens de stadig er på alger. De har deres eget præg, som virkelig vil se godt ud på de fleste piger.

#5 – Soyaconcept DESIRE – 249,00 kroner – Zalando

button (4)

Igen en lidt anden stil end de andre, vi har kigget på. Prisen er i den lave ende, og de skiller sig i den grad ud fra mængden, som jeg ellers har valgt med her på listen. De står lige nu til 249 kroner, hvilket ikke er så galt igen.

Igen er der Zalando, der ligger inde med dem, og de tilbyder som altid fri fragt på alle ordrer, hvilket jo er en fordel. Så hvis de her lige er noget for dig, så hop ind og kig nærmere på dem. De fås både i lilla, sort og oliven, så hvis du gerne vil se dem i de andre farver, er det bare med at klikke dig ind på dem.

#6 – Cream NANNA – 599,00 kroner – Zalando


button (4)

Dette par haremsbukser fra Cream er helt klart også på min top 3 liste over haremsbukser lige pt. De har så mange små fine detaljer, som man lige skal kigge en ekstra gang på, for at få dem alle sammen med. Hvis du gerne vil have et par anderledes haremsbukser, så kan det være en god ide at tjekke dette par ud.

Og så var de egentlig bare lidt anderledes end dem, som jeg allerede havde smidt op. Så for at få lidt variation, så valgte jeg også lige at hive dem her med. Dette par står lige nu til 599 kroner, og de fås også i khaki, hvis du vil have hele to par hjem til klædeskabet. Et af de mest rå og lækre par haremsbukser, jeg længe har set.

#7 – Culture KENITA – 699,00 kroner – Zalando


button (4)

Det syvende par haremsbukser her på listen har jeg fundet hos Culture, og det står lige nu til 599 kroner, hvilket placerer dem i mellem-prisgruppen.

De er ret anderledes i forhold til de øvrige par her på listen, men med det tværsnit og det unikke design kunne jeg altså ikke lade være med at tage dem med.. Det er nok ikke lige alle, der falder for dem, men jeg synes nu stadig, de fortjente en plads her. Tjek dem ud, hvis du også synes, de er et kig værd.

#8 – Culture LOREEN – 499,00 kroner – Zalando


button (4)

Det næstsidste par, som jeg gerne vil hive med, er dette par, der også kommer fra Culture. Det kan godt være, de er lidt for teen-agtige i det, men der er et eller andet over dem, som jeg godt kan li’.De kan desværre ikke fås i mange forskellige farver, men hvis du er til denne model, så er det jo bare med at tjekke dem ud.

Ligesom det kan ses på modellen inde hos Zalando, så passer de rigtig godt ind i et simpelt og elegant hverdags look, hvor man eksempelvis kan kombinere det med højhælede og en simpel bluse. Om det bare er mig, der er helt galt på den, skal jeg ikke kunne sige. Men der er nu et eller andet over dem.

#9 – PULZ Jill – 299,75 kroner – Stylepit

button (4)

Det sidste par, som vi slutter af med, er et par korte, blå haremsbukser, som jeg fandt inde hos Stylepit. Det ligner et par, som er utroligt lækre at hoppe i på en varm sommerdag, hvor man ikke lige er i humør til et par almindelige shorts.

Og så kom vi også igennem de ni par. Hvis der er nogle af dem, som du finder interessante, så klikker du bare på dem eller på linket lige under. Så kan du læse meget mere om dem.

Jeg håber, at du ender med at finde et par, som falder lige i din smag.

De kærligste hilsner,

Veronica xx

http://en.wikipedia.org/wiki/Harem_pants

http://modetilpiger.dk/

Skriv et svar