Badeshorts Kvinder 2018

Stort udvalg af badeshorts til kvinder

Alle har ret til at få et par fede badeshorts. Og jeg har med dette indlæg gjort det lidt nemmere for dig at finde frem til lige netop det eller de par, som skal pryde dig i løbet af sommeren, når du skal på stranden med dine venner og veninder, hvad enten du vil se sporty eller bare lækker og sexet ud. Så hvis du mangler et par fede badeshorts, er det bare med at tjekke nogle af de par ud, som jeg har fundet frem her.

Bench Hottee badeshorts – Sort

1

button (69)


Hurley Supersuede badeshorts – Lave Glow

 

2

button (69)


 

Bench Aryana – Sort

3

button (69)


 

Hurley Supersuede – Lava Glow Cosmic

4

button (69)


 

Hurley Supersuede – Flash Time Palm

5

button (69)


 

Oakley Badeshorts – Cloud Blue

6button (69)


 

Oakley – Fuchsia

7

button (69)


 

Chiemsee – Leo Cabaret

8

button (69)


 Rip Curl – Modern Myth

9

button (69)


 

Bench Hottee – Pink

10

button (69)


 

Bench – Aryana Twigglets

11

button (69)


 

Rip Curl – PRISM

12

button (69)


 

Bench – ARYANA – Pink

13

button (69)


 

Hurley – BEACHRIDER

14

button (69)


 

Twintip – Turquoise

15

button (69)


 

Brunotti – Hot Pink

16

button (69)


Beco – Pink

17

button (69)


 

Bench Aryana – Blue

18

button (69)


 

Hurley Beachrider – Menta Power

19

button (69)


 

Hurley Phantom Block – Punk Pineapple

20

button (69)


 

Roxy Love – Sunrise

21

button (69)


 

Rip Curl – Multicolour

22

button (69)


 

Esprit – LAGUNA Yacht Blue

button (69)


 

Oakley – Jet Black

24

button (69)


 

Brunotti – Gadar

25

button (69)


 

Beco – Marine

26

button (69)


 

Bench Hottee – White

27

button (69)


 

Esprit – SUNSET BEACH Yacht Blue

button (69)


 

Brunotti – Glennis

29

button (69)


 

Shiwi – SOLID Diva Pink

button (69)


 

O’Neill – CHICA Black Out

button (69)


 

Er du på jagt efter et par gode badeshorts til sommeren, så kan det være, du kan finde dem her på siden. For her har jeg nemlig samlet hele 31 par badeshortst til kvinder, som du kan tage et nærmere kig på. Det er ikke sikkert, at du lige netop finder dine nye badeshorts imellem de 31 par, men der er da en god chance for det. Så hvis du gerne vil have opdateret den mere maritime del af din garderobe op til denne sommerferie, så er det da bare med at komme i gang med at lede efter dine nye badeshorts, så du kan blive klar til stranden og solen, der ligger og venter lige om hjørnet.

En af de fede ting ved at bade i badeshorts som kvinde er, at man har muligheden for at sammensætte en masse lækre farver, som man ellers ikke har mulighed for, når man eksempelvis bader i bikini. Der er mange stille og rolige badeshorts, som kommer i en enkelt farve, og som ikke skiller sig synderligt ud fra mængden, man ellers er vant til at se. Men der er også nogle modeller, der kommer i nogle super fede farve, som man bare ikke kan finde på andet badetøj end lige netop badeshorts. Så hvis du vil skille dig lidt ud, når du er på stranden, så er det helt klart en god ide at gå efter et par lækre badeshorts.

De populære mærker inden for badeshorts til kvinder

På den liste, som jeg har lavet her, har jeg valgt at tage badeshorts med fra flere forskellige store mærker, så der ikke kun snævret ind til en bestemt stil eller et bestemt mærke. På den måde er der en god variation i badeshortsene, så der er noget for enhver smag. Der er eksempelvis taget nogel stykker med fra det populære mærke Bench, som har lavet en lang række badeshorts kvinder kan bruge. Derudover er der også valgt ud fra mærker som Hurley og Oakley, som i den grad også skiller sig ud med deres modeller. Men det finder du ud af, lige så snart du kigger listen igennem for badeshorts til dig.

Hvis du er en af de kvinder, der ikke har prøvet at bade i badeshorts før, så er det måske på tide, at du får købt dig dit første par badeshorts. Der er ingen tvivl om, at de fleste ser godt ud i en bikini, men det er altså ikke ensbetydende med, at det er den eneste form for badetøj, man er nødt til at bade i, når man er kvinde. Der er alt for få kvinder, der vælger at bade i badeshorts, og det er en skam. For der er virkelig mange fede badeshorts på markedet, som kunne se super godt ud på piger som dig. Så hvis du endnu ikke har prøvet at bade i badeshorts, så er det da bare med at få fundet et par, som vil passe godt til dig, og så skal du ellers bare have bestilt dem, så du kan blive klar til sommeren.

Zalando leverer badeshorts damer kan bruge

De par, som jeg har fundet på listen herover, er alle sammen fundet hos Zalando. De har et kæmpe udvalg af badeshorts til kvinder, hvilket er super lækkert, da man på den måde ikker er nødt til at kigge hos 117 forskellige butikker for at finde et par badeshorts, som passer perfekt til en selv. Når en enkelt butik som Zalando har et stort udvalg, så kan man nøjes med at bladre igennem deres sider for forhåbentlig at finde et par badeshorts der, som man kan bruge. En af fordelene og grundene til, at jeg har valgt at finde badeshortsene på denne liste, er muligheden for den gratis levering samt det store udvalg.

Du kan selvfølgelig også sagtens gå ud i en butik og købe dine nye badeshorts. Dog vil du nok ikke finde dem til de samme priser, som du kan finde på nettet. På nettet er der bare som regel lavere priser, hvilket er super lækkert, for så kan man sidde derhjemme og bestille sine nye badeshorts med nogle få klik, og de bliver leveret direkte til din adresse for en samlet lavere pris, end hvis du skal have købt dine nye badeshorts i en ganske almindelig butik nede i den lokale tøjforretning eller i det lokale storcenter.

Der er mange kvinder, der er bare for, at badeshorts til kvinder ikke er sexede. Men det synes jeg personligt er en stor fejl, eller hvad man nu skal kalde det. Jeg kan ikke se, hvorfor de badeshorts kvinder har på ikke kan være sexede. I langt de fleste tilfælde handler det jo lige så meget om personen inde under, som har dem på. Der er rigtig mange kvinder, der kan bære langt det meste tøj, og stadig være sexede. Så lad vær med at hoppe med på den skrøne om, at badeshorts til kvinder ikke kan se godt ud eller ikke kan være sexede. For det kan de i den grad.

Her til slut vil jeg egentlig bare lige sige, at jeg håber, du har fundet dig et par badeshorts her på siden, som du er faldet for, og som du godt kunne se dig selv rende rundt i i løbet af denne sommer, som ligger og venter lige om hjørnet. Jeg glæder mig personligt rigtig meget til denne sommer, og jeg har da allerede også fundet mig mit første nye par badeshorts, som jeg bare ikke kan vente til at tage på, når de bedre badevandstemperature begynder at vise sig. Lige nu er det sgu for koldt til at gå i vandet, men der er ikke lang tid til, at jeg skal med mine veninder på den første strandtur. Og der findes ikke noget bedre.

Hvis du skulle have nogle kommentarer til et eller flere par badeshorts, som jeg har hevet med på listen, så er du mere end velkommen til at smide en kommentar herunder. Så skal jeg nok vende tilbage så hurtigt som muligt. Og så må du ellers bare have en skøn sommer med dig selv, din familie og dine venner.

Kys,
Veronica

Skriv et svar